Пълнени гъби с песто и пармезан
Необходими продукти:
- 12 "шапки" на гъби печурки
- 130 грама песто от босилек
- 20 грама настърган пармезан
Начин на приготвяне:
Включете фурната на 200 градуса, ако ползвате вентилатор го включете на 180 градуса.
Застелете с хартия тава.
Гъбите подредете с отвора надолу и запечете за 5 минути.
Обърнете ги и ги напълнете с песто. Поръсете с пармезан и запечете за още 5 минути, за да придобият гъбите апетитен вкусен загар. Сервирайте незабавно.
Източник:
realfood.tesco.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пълнени гъби на фурна
- Пълнени гъби с топено сирене и кашкавал на фурна
- Пълнени гъби със скариди, чесън и кашкавал
- Пълнени гъби портобело с говеждо месо
- Пълнени гъби портобело със сладки картофи
- Пълнени гъби с фета и пилешко месо
- Пълнени гъби
- Пълнени гъби с ориз и лук
- Пълнени гъби с извара, сусам и чесън с кашкавалено покритие
- Пълнени гъби портобело с капрезе
Коментари към Пълнени гъби с песто и пармезан