Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Пълнена франзела с пилешко и гъби

Пълнена франзела с пилешко и гъби

Пълнена франзела с пилешко и гъби - изображение

Необходими продукти:

  • 1 франзела
  • 1 брой пилешки гърди
  • 70 грама кашкавал
  • 1 домат
  • 3-4 печурки
  • 1 глава кромид лук
  • 2 супени лъжици заквасена сметана
  • сол, черен пипер


Начин на приготвяне:

Нарежете кромида на дребно, пилешките гърди - на малки кубчета и изпържете заедно двата продукта. Към тях прибавете заквасената сметана, задушете за няколко минути и свалете сместа от котлона.

Разрежете франзелата първо на две, след това всяка половинка надлъжно, за да се получат 4 дълги парчета. Издълбайте вътрешността им, така ще имате 4 хлебни лодки, които напълнете с пилешкото.

Върху месото подредете парченца кашкавал, след това доматени резени и най-отгоре гъбени плочки.

Сложете сандвичите в тава и ги изпечете за 15-20 минути във фурната (на 180 градуса). Не препичайте, защото франзелата ще изсъхне.

Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецепти