Пролетна "баница" с ряпа
Необходими продукти
500 грама ряпа
100 грама моркови
2,5 ч. ч. вода
2 кубчета зеленчуков бульон
6 с. л. ръжено брашно
85 грама бита сметана
2 ч. л. смлян джинджифил
2 яйца
бахар
2 с. л. масло
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 200 градуса. Нарежете ряпата и морковите на малки парченца. Сложете ги да се варят в бульона около 1 час и ги намачкайте. Смесете ръженото брашно, джинджифила и сметаната в отделна купа. Добавете яйцата, подправките и съберете с пюрето от зеленчуци.
Подмажете подходящ съд с масло, поръсете го с брашно и изсипете сместа. Пече се в продължение на около 30 минути.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ЕУТРОЗИС ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО 500 мл
ПРОЛЕТЕН СНЯГ - САРА ДЖИО - ХЕРМЕС
ХАЯ ЛАБС ХРАНИТЕЛНО БАЗИРАНИ ЖЕНСКИ МУЛТИВИТАМИНИ таблетки * 60
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
КАРОТЕН PROTECT & TAN СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО СПРЕЙ ЗА ТЕН SPF20 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Тутманик
- Хрупкави домашни солети
- Бързи питки без месене
- Пълнени круши със сирене и орехи в бутер тесто
- Мариновани пилешки хапки
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Домашно парено тесто
- Мариновано овче сирене с босилек
Коментари към Пролетна "баница" с ряпа