Пролетна "баница" с ряпа
Необходими продукти
500 грама ряпа
100 грама моркови
2,5 ч. ч. вода
2 кубчета зеленчуков бульон
6 с. л. ръжено брашно
85 грама бита сметана
2 ч. л. смлян джинджифил
2 яйца
бахар
2 с. л. масло
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 200 градуса. Нарежете ряпата и морковите на малки парченца. Сложете ги да се варят в бульона около 1 час и ги намачкайте. Смесете ръженото брашно, джинджифила и сметаната в отделна купа. Добавете яйцата, подправките и съберете с пюрето от зеленчуци.
Подмажете подходящ съд с масло, поръсете го с брашно и изсипете сместа. Пече се в продължение на около 30 минути.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ДАВИНЕС ВОЛУ ХИДРАТИРАЩ ТВЪРД ШАМПОАН ЗА ОБЕМ 100 г
ЕУТРОЗИС ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО 500 мл
ПРОЛЕТЕН СНЯГ - САРА ДЖИО - ХЕРМЕС
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ С БЛЕСТЯЩ ЕФЕКТ 5 ЦВЯТА 142 г 6606020021
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ FUNNY FACES 4 ЦВЯТА 116 г 6606020047
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Бяла ряпа Дайкон (японска ряпа) - видове, състав и полезни свойства
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Чипс от моркови на фурна
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Полезни свойства на ряпата
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Тутманик
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
Коментари към Пролетна "баница" с ряпа