Пролетна "баница" с ряпа
Необходими продукти
500 грама ряпа
100 грама моркови
2,5 ч. ч. вода
2 кубчета зеленчуков бульон
6 с. л. ръжено брашно
85 грама бита сметана
2 ч. л. смлян джинджифил
2 яйца
бахар
2 с. л. масло
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 200 градуса. Нарежете ряпата и морковите на малки парченца. Сложете ги да се варят в бульона около 1 час и ги намачкайте. Смесете ръженото брашно, джинджифила и сметаната в отделна купа. Добавете яйцата, подправките и съберете с пюрето от зеленчуци.
Подмажете подходящ съд с масло, поръсете го с брашно и изсипете сместа. Пече се в продължение на около 30 минути.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ДАВИНЕС ВОЛУ ХИДРАТИРАЩ ТВЪРД ШАМПОАН ЗА ОБЕМ 100 г
ЕУТРОЗИС ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО 500 мл
ПРОЛЕТЕН СНЯГ - САРА ДЖИО - ХЕРМЕС
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 10 ЦВЯТА 85 г 6606020020
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ С БЛЕСТЯЩ ЕФЕКТ 5 ЦВЯТА 142 г 6606020021
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пролетни диети за отслабване
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Глухарче, Радика
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Тутманик
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
Коментари към Пролетна "баница" с ряпа