Предястие от сушени сини сливи с кашкавал и бекон на скара
Необходими продукти:
- 20 сушени сини сливи
- 150 грама кашкавал
- 10 тънки ивици бекон
- 20 клечки за зъби
Необходими продукти:
Нарежете кашкавала на 20 малки парчета (кубчета или правоъгълници), които сложете във всяка сушена синя слива.
Ивиците бекон разрежете наполовина и с тях "облечете" плодовете. Прикрепете с клечките за зъби и запечете до зачервяване върху нагорещена скара.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: epochtimes.com.ua
Снимка: knorr.co.uk
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СИНИ СЛИВИ 190 г
ФРУТИЛАКС СИРОП ОТ СМОКИНЯ И СЛИВА 150 мл ЕКОФАРМ
НУКС PRODIGIEUX МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО С НЕРОЛИ 100 мл
МАРМАЛАД ОТ СИНИ СЛИВИ 290 г ДР. КЕСКИН
ГРЕВИЯ ХЕЛТИ - СИНЯ СЛИВА + B9 + L-ГЛУТАТИОН капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как сушените сини сливи подпомагат здравето
- Диета със сушени сини сливи топи 4 кг за 4 дни
- Защо е полезно да ядем сини сливи
- Рецептите на Джейми Оливър: Сини сливи с бадем, запечени в бекон
- Овесен десерт с орехи и сушени сини сливи
- Брауни със сушени сини сливи и ром
- Свинско със сушени сини сливи на фурна
- Синя слива
- Зимна салата с пилешко, сушени сини сливи и семена
- Детоксикиращо смути от круша и сушени сини сливи
Коментари към Предястие от сушени сини сливи с кашкавал и бекон на скара