Предястие от сушени сини сливи с кашкавал и бекон на скара
Необходими продукти:
- 20 сушени сини сливи
- 150 грама кашкавал
- 10 тънки ивици бекон
- 20 клечки за зъби
Необходими продукти:
Нарежете кашкавала на 20 малки парчета (кубчета или правоъгълници), които сложете във всяка сушена синя слива.
Ивиците бекон разрежете наполовина и с тях "облечете" плодовете. Прикрепете с клечките за зъби и запечете до зачервяване върху нагорещена скара.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: epochtimes.com.ua
Снимка: knorr.co.uk
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СИНИ СЛИВИ 190 г
ГРЕВИЯ ХЕЛТИ - СИНЯ СЛИВА + B9 + L-ГЛУТАТИОН капсули * 60
НовГАНЧЕВ НЕКТАР ОТ СИНИ СЛИВИ 250 мл
Е ЛЕК РЕСПЕКТ КРЕМ ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ С АЛОЕ ВЕРА 50 мл
Нов ПРОМОНУКС PRODIGIEUX МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО С НЕРОЛИ 100 мл
Е ЛЕК РЕСПЕКТ КРЕМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
Нов ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как сушените сини сливи подпомагат здравето
- Диета със сушени сини сливи топи 4 кг за 4 дни
- Синя слива
- Защо е полезно да ядем сини сливи
- Ориз с пилешко и сушени сини сливи
- Десерт от сушени сини сливи със сметана, орехи и шоколад
- Ленена каша с ябълки, стафиди и сушени сини сливи
- Каша от елда със сушени сини сливи и орехи
- Брауни със сушени сини сливи и ром
- Салата от печено цвекло със сушени сини сливи и орехи
Коментари към Предястие от сушени сини сливи с кашкавал и бекон на скара