Предястие от гъби обвити в бекон

Необходими продукти:
- 24 средни по размер гъби печурки
- 12 тънки резена бекон, разполовени
- 1 чаена чаша барбекю сос
Начин на приготвяне:
Увийте всяка гъба в бекон, като краищата захванете с клечка за зъби (може да използвате и метални клечки, ако имате такива). Намажете добре барбекю сос по гъбите с помощта на четка.
Гриловайте ги на скара, докато гъбите са готови, а беконът се карамелизира и стане хрупкав. Това би трябвало да ви отнеме около 10-15 минути.
Намажете с останалите ви барбекю сос и сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: foodlion.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Немска топла салата от картофи с бекон, масло и копър
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пържени гъби със сметана и лук
- Чушки обвити в бекон
- Кичурка
- Пълнена ряпа с бели гъби и лук
- Задушени картофи с гъби и грах в кокосово мляко
- Спагети с пармезан, бекон и сметана
Коментари към Предястие от гъби обвити в бекон