Предястие от гъби обвити в бекон
Необходими продукти:
- 24 средни по размер гъби печурки
- 12 тънки резена бекон, разполовени
- 1 чаена чаша барбекю сос
Начин на приготвяне:
Увийте всяка гъба в бекон, като краищата захванете с клечка за зъби (може да използвате и метални клечки, ако имате такива). Намажете добре барбекю сос по гъбите с помощта на четка.
Гриловайте ги на скара, докато гъбите са готови, а беконът се карамелизира и стане хрупкав. Това би трябвало да ви отнеме около 10-15 минути.
Намажете с останалите ви барбекю сос и сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: foodlion.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ливадна виолетка
- Едра орешарка, Едра миризливка
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Полската сърнела
- Ливаден пачи крак
- Есенна миризливка, Орешарка, Чучулетка, Сивушка
- Виолетка, Боровинка, Синьовица
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Мариновани гъби (без предварително варене)
- Кафяво - червена миризливка
Коментари към Предястие от гъби обвити в бекон