Пица с бекон, гъби и моцарела
Необходими продукти:
тесто за пица
75 грама бекон
100 грама гъби
80 грама едри маслини без костилки
150 грама моцарела
1/2 чаена лъжица орегано
1 домат (около 100 грама)
1 супена лъжица зехтин
2 супени лъжици доматен сос
Начин на приготвяне:
Разточете тестото, придавайки му кръгла форма. Намажете повърхността със зехтин, след това с доматения сос и поръсете с орегано. Подредете парченца бекон, гъби, маслини, кръгчета домат и най-отгоре сложете моцарелата.
Изпечете пицата при 200 - 220 градуса в продължение на 10 - 15 минути, докато се образува румена коричка. Може да поръсите с нарязан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Руладини с бекон на фурна
- Как да използваме плоча за пица
- Тънките пици са по-калорични
- Джоб пица с кори за лазаня
- Пица от лаваш с гъби, месо и кашкавал
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Как да приготвим хрупкав бекон в микровълнова
Коментари към Пица с бекон, гъби и моцарела