Пилешки шницел
Необходими продукти:
600 грама пилешко филе
3 яйца
45 грама хляб
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Филето се почиства от кости и сухожилия, начуква се леко и се оформя да придобие овална форма. След това се потапя в разбитите яйца, овалва се в стар пшеничен хляб, нарязан на тънки сламки и се пържи в добре загрят тиган. После се поставя в затоплена фурна за няколко минути. Сервира се с гарнитура от различни пресни или консервирани зеленчуци.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ХИП ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 125 г
МАТИСЪН ПИЛЕШКИ КОСТЕН БУЛЬОН 400 г
МАТИСЪН ПИЛЕШКИ КОСТЕН БУЛЬОН 240 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Салата от пилешко с царевица и гъби
- Задушено пилешко с лук и моркови (на фурна)
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пиле със зеленчуци по мексикански (пиле фахитас)
- Мариновани пилешки хапки
- Пилешки късчета, запечени със сладки картофи и броколи
- Защо кокошките могат да бягат с отрязана глава
- Печено пиле на фурна с узо и подправки
- Мариновано пържено пиле
- Панирани шницели от кайма
Коментари към Пилешки шницел