Пилешки шницел
Необходими продукти:
600 грама пилешко филе
3 яйца
45 грама хляб
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Филето се почиства от кости и сухожилия, начуква се леко и се оформя да придобие овална форма. След това се потапя в разбитите яйца, овалва се в стар пшеничен хляб, нарязан на тънки сламки и се пържи в добре загрят тиган. После се поставя в затоплена фурна за няколко минути. Сервира се с гарнитура от различни пресни или консервирани зеленчуци.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Лимоново пиле с масло и чесън
- Пиле със зеленчуци по мексикански (пиле фахитас)
- Пържени пилешки трътки с подправки
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Печено пиле в марината от кисело мляко, соев сос и горчица
- Рецептите на Джейми Оливър: Пържено пиле
- Пуешки шницел с пилешко
- Панирани шницели от кайма
- Филе от риба в лимонено-сметанов сос
- Печено пиле върху кенче бира
Коментари към Пилешки шницел