Пилешки шницел
Необходими продукти:
600 грама пилешко филе
3 яйца
45 грама хляб
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Филето се почиства от кости и сухожилия, начуква се леко и се оформя да придобие овална форма. След това се потапя в разбитите яйца, овалва се в стар пшеничен хляб, нарязан на тънки сламки и се пържи в добре загрят тиган. После се поставя в затоплена фурна за няколко минути. Сервира се с гарнитура от различни пресни или консервирани зеленчуци.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЕВИ ШНИЦЕЛИ 200 гр. ЗДРАВЕ ЗА ВАС
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВИ ШНИЦЕЛИ 250 г
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г 6510
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА ЯХНИЯ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С ДОМАТИ И ОРИЗ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Месо на токачка
- Това пиле е черно дори в костите, месото и органите си!
- Задушено пилешко с лук и моркови (на фурна)
- Пастърма
- Пържени пилешки трътки с подправки
- Пилешки шишчета с къри и чесън
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Домати с ориз и пиле
- Пиле с наденица и картофи
Коментари към Пилешки шницел