Пикантни пуканки от карфиол
Необходими продукти:
- 1 глава карфиол, нарязана на малки розички
- 1/4 чаена чаша студено пресован зехтин
- 1 супена лъжица морска сол
- 1 чаена лъжичка лют червен пипер
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 220 градуса.
- Поставете карфиола в голяма купа, добавете зехтина, солта и червения пипер и разбъркайте внимателно, за да се овкуси равномерно.
- Разпределете розичките в тава, чието дъно предварително сте покрили с хартия за печене.
- Печете в продължение на 1 час или до златисто кафяв цвят, като обръщате карфиола периодично.
- Поднесете пикантните "пуканки" топли с любимия си сос.
Приятен апетит!
Снимки: lifeloveliz.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Карфиол, Цветно зеле
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Огретен с карфиол, шунка и кашкавал
- Карфиолен сандвич
- Запеканка с броколи, карфиол и спанак
- Вижте 5 ползи от консумацията на карфиол по време на бременност
- Подлютен печен карфиол с куркума
- Карфиол с четири вида гъби
- Баница с карфиол
- Цветно зеле, карфиол
Коментари към Пикантни пуканки от карфиол