Пикантна печена тиква

Необходими продукти:
800 грама тиква
50-70 грама стафиди
1 лимон
1 ч. л. бахар на зърна
1 ч. л. розов пипер на зърна
2 с. л. течен мед
сол
канела
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на големи парчета и я сложете да се пече във фурната при 200 градуса за около 30-35 минути. През това време накиснете стафидите в топла вода. Смелете пипера и бахара заедно със солта и канелата. Когато тиквата се изпече, нарежете я на кубчета и я смесете с подправките. Изцедете сока на лимона, смесете го с меда и полейте тиквата. Върнете във фурната за още 30 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПРОТИВОГРИПНА КОМБИНАЦИЯ 5 мл
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИТОПРОСТАЛ капсули * 60 + 20 ВИТАГОЛД
МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
БИОТОНА БИО СУПЕР КЪЛНОВЕ 300 г
КОЗМЕТИЧЕН КОМПЛЕКТ PUMPKIN PIE NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD + ПОДАРЪК НЕСЕСЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Как да спасим ястието, ако е прекалено лютиво
- Сладък сос чили
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Печени праскови с маскарпоне, овесени ядки и мед
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Печени тиквички с кашкавал и чесън
Коментари към Пикантна печена тиква