Пикантна печена тиква
Необходими продукти:
800 грама тиква
50-70 грама стафиди
1 лимон
1 ч. л. бахар на зърна
1 ч. л. розов пипер на зърна
2 с. л. течен мед
сол
канела
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на големи парчета и я сложете да се пече във фурната при 200 градуса за около 30-35 минути. През това време накиснете стафидите в топла вода. Смелете пипера и бахара заедно със солта и канелата. Когато тиквата се изпече, нарежете я на кубчета и я смесете с подправките. Изцедете сока на лимона, смесете го с меда и полейте тиквата. Върнете във фурната за още 30 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПРОТИВОГРИПНА КОМБИНАЦИЯ 5 мл
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПЕЧЕНА СОЯ 200 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ФИТОПРОСТАЛ капсули * 30 ВИТАГОЛД
НЕЙЧЪРС ЕЙД САО ПАЛМЕТО КОМПЛЕКС таблетки 160 мг * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Как да спасим ястието, ако е прекалено лютиво
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Ще празнувате ли Хелоуин тази година?
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
Коментари към Пикантна печена тиква