Печена тиква с карамел от мед и канела

Необходими продукти:
500 гр тиква
1 с. л. мед
1/4 ч. л. канела
1 с. л. вода
ванилия
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на парчета, без да изрязвате кората. Направете карамел, смесвайки останалите продукти, сложете на котлона и изчакайте сместа да заври. С нея намажете тиквата от всички страни и изпечете във фурната при 250 градуса в продължение на 30-35 минути.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИП ПАУЪР сироп дози 9 мл * 2
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
КОЗМЕТИЧЕН КОМПЛЕКТ PUMPKIN PIE NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD + ПОДАРЪК НЕСЕСЕР
НовБЛАСТ АФРОДИЗИАК дози * 2
ЛОВ ПАУЪР ЗА ЖЕНИ ДОЗИ 10 г * 3
ОРГАНИК ШОП ОБНОВЯВАЩ ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ ТИКВА И МЕД 75 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Приемът на големи количества канела намалява ефекта на лекарствата
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Манука
- Канелено дърво, Канела
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
- Пилешко филе с мед и горчица
- Агаве
- Мед за очите
Коментари към Печена тиква с карамел от мед и канела