Печена тиква с карамел от мед и канела

Необходими продукти:
500 гр тиква
1 с. л. мед
1/4 ч. л. канела
1 с. л. вода
ванилия
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на парчета, без да изрязвате кората. Направете карамел, смесвайки останалите продукти, сложете на котлона и изчакайте сместа да заври. С нея намажете тиквата от всички страни и изпечете във фурната при 250 градуса в продължение на 30-35 минути.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИП ПАУЪР сироп дози 9 мл * 2
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
БЛАСТ АФРОДИЗИАК дози * 2
ЛОВ ПАУЪР ЗА ЖЕНИ ДОЗИ 10 г * 3
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
ЕН - ТИ - ТУС С МЕД И ЛИМОН билкови таблетки за смучене * 20 ЕКОФАРМ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Манука
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Ползите за здравето от прополис
Коментари към Печена тиква с карамел от мед и канела