Печен праз с кашкавал и орехи

Необходими продукти:
3 стръка праз
250 милилитра прясно мляко
150 грама кашкавал
50 грама натрошени орехи
щипка сол
смлян черен пипер на върха на ножа
Начин на приготвяне:
Сварете бялата част на стръковете праз за 10 минути. Залейте кашкавала с прясното мляко и затоплете, докато се разтопи. Подправете със сол и черен пипер на вкус, поръсете с натрошените орехи.
Подредете праза в тава, залейте с кашкавалено-ореховата смес и запечете във фурната до златисто.
Добър апетит!
Снимка: kastruly.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ТЕРАЗАЛ ГАСТРО ФОРТЕ капсули 250 мг * 30
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ АЛПИЙСКА МАГИЯ таблетки за смучене * 18
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ ПОРТОКАЛ таблетки за смучене * 18
ТЕРАЗАЛ ЛОЛИ КИДС близалки * 6
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ ЕВКАЛИПТ дъвчащи таблетки * 12
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Бърза пица на тиган от течно тесто
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Картофени питки с кашкавал
- Праз лук – състав и полезни свойства
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Кашкавалена пита с извара и сусам
- Кашкавален сос Бешамел
- Бързо студено предястие от шунка и кашкавалено масло
- Пълнени макарони с кайма и кашкавал на тиган
- Бутер банички с шунка и кашкавал
Коментари към Печен праз с кашкавал и орехи