Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Печено телешко с бекон в бяло вино и масло

Печено телешко с бекон в бяло вино и масло

от 22 май 2018г., обновено на 23 май 2018г.
Печено телешко с бекон в бяло вино и масло - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 700-800 грама телешко филе
  • 50 милилитра сухо бяло вино
  • 50 грама масло
  • 50 грама бекон


Начин на приготвяне:

Увийте цяло парче телешко в бекон или нарежете на парчета и "облечете" всяко в бекона, след което закрепете с клечка за зъби.

Разтопете маслото в малка тенджера и запържете леко месото, като го обръщате от време на време и не затваряте съда с капак.

Когато се зачерви, налейте бялото вино и оставете да се задушава (отново не покривайте тенджерата с капак), докато се изпари почти всичкото вино (внимавайте телешкото да не се залепи за дъното).

Тогава прехвърлете месото в тава, полейте го със соса, останал в съда. Поставете в загрята до 180 градуса фурна, обръщайте на всеки 15 минути и поливайте с образувалия се сос.

След 40 минути намалете градусите на 150 и оставете телешкото да се пече още час, като обръщате парчета на 20 минути.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vkuso.ru

Още по темата:
  • Талиатели с телешко месо - Бьоф Строганов Талиатели с телешко месо - Бьоф Строганов
  • Здравословна телешка супа с кейл и зеленчуци Здравословна телешка супа с кейл и зеленчуци
  • Телешка супа с гъби, грах и домати Телешка супа с гъби, грах и домати
  • Телешки кюфтета с гъби и кашкавал Телешки кюфтета с гъби и кашкавал
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
2.60лв.

ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г

Коментари към Печено телешко с бекон в бяло вино и масло

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Печено телешко с бекон в бяло вино и масло
    www.framar.bg 
    на 13 May 2025 в 09:46
    Коментирайте "Печено телешко с бекон в бяло вино и масло"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
  • Телешко със сушени сини сливи и картофи в гърне
  • Френска яхния с гъби и телешко - Бьоф бургиньон
  • Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
  • Талиатели с телешко месо - Бьоф Строганов
  • Чили кон карне с царевица
  • Здравословна телешка супа с кейл и зеленчуци
  • Телешко с картофи, грах и зелен боб
  • Телешки кюфтенца в доматен сос с лук и кашкавал
  • Пикантно телешко рагу
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Бяло течение от окото - склерата ли е?

преди 1192 дни, 7 часа и 20 мин.

Масло от черен касис как се използва против акне?

преди 1932 дни, 18 часа и 45 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Какво представлява прозяването

преди 1 дни, 12 часа и 50 мин.

Кои са летните фестивали, които ще посетите?

преди 1 дни, 13 часа и 2 мин.

Шалгам - сок от виолетов морков за детоксикация

преди 1 дни, 13 часа и 9 мин.

Промо код за онлайн отстъпки - търся/предлагам

преди 1 дни, 13 часа и 16 мин.
Всички

АНКЕТА

Прозрачна ли е благотворителността в България?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ЛОЛИ ХЕРБАЛ БЛИЗАЛКИ ПРИ КАШЛИЦА С ВКУС НА ЯБЪЛКА * 4

АБОФАРМА РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА ЗА ДЕЦА (РИБЧО) капсули * 100

КФД НУТРИШЪН B КОМПЛЕКС капсули * 60

НАТРОЛ CO Q10 капсули 100 мг * 60

НАТРОЛ БИОТИН ПЛЮС ЛУТЕИН таблетки 5000 мкг * 60

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

д-р Спас Тянков Пасев

Коментар на: Галина Чавдарова от 12 май 2025г. в 19:28:46

ДОКСИЦИКЛИН АКТАВИС капсули 100 мг * 6 ТЕВА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 12 май 2025г. в 17:27:30

ФЛОКСАЛ 3 мг/г маз за очи

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 12 май 2025г. в 17:23:04

МИЛГАММА N капсули * 50 WORWAG PHARMA

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 12 май 2025г. в 17:10:42

УРОБИОТИК ФОРТЕ саше * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 12 май 2025г. в 17:10:18
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival