Печено сирене с гъби и чесън

Необходими продукти:
- 1 чаена лъжичка краве масло
- 2 чеснови скилидки
- сол, черен пипер на вкус
- 1 чаена лъжичка стрити люти чушки
- 300 грама настъргана моцарела
- 150 грама пресни печурки
- 1 главичка лук
- 1 стрък пресен копър
Начин на приготвяне:
В тиган загрейте маслото, сотирайте нарязани ситно лук и чесън. Обелете и нарежете фино пресните гъбки. Прибавете към сместа и задушете за 5 минути.
Подправете със сол, черен пипер и нарязан пресен копър. В йенски съд сложете моцарелата, разпределете зеленчуковата смес и поръсете със стрити люти чушки.
Загрейте фурната на 200 градуса и запечете ястието за 10-20 минути. Охладете и поднесете топло.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.pizcadesabor.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ливадна печурка, Анасонова печурка, Анасонлийка, Ливадна печурка, Бяла горско-ливадна печурка
- Пилешко филе Капрезе
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Пилешки крилца на фурна с хрупкава коричка
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Сладкиш кадаиф с моцарела и медено-лимонов сироп
- Хрупкави бадемови аспержи на фурна
- Двуспорова печурка
Коментари към Печено сирене с гъби и чесън