Печено пиле с мед и джинджифил
Необходими продукти:
цяло пиле (малко)
2 с. л. мед
1,5 с. л. масло
1 ч. л. розова вода
1 с. л. смлени на ситно фъстъци (или орехи)
1/2 ч. л. смлян джинджифил
мазнина за печене
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото и го смесете с меда. Намажете гърдите и бутчетата на пилето с тази комбинация. Количеството, което остане смесете с розовата вода и с получената течност натрийте цялото пиле и изпечете до готовност. След това го разделете на две части, сложете в топла чиния и поръсете с ядките и джинджифила.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПЕЧЕНА СОЯ 200 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ ПЧЕЛЕН МЕД С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ пастили * 12
ВИП ПАУЪР сироп дози 9 мл * 2
АКТИВА ПЛЮС ПАСТИЛИ ЗА ГЪРЛО С ВКУС НА МЕД И ЛИМОН * 16
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Как и колко да варим различните видове месо
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Отслабване с мед и канела
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
Коментари към Печено пиле с мед и джинджифил