Печено пиле с мед и джинджифил

Необходими продукти:
цяло пиле (малко)
2 с. л. мед
1,5 с. л. масло
1 ч. л. розова вода
1 с. л. смлени на ситно фъстъци (или орехи)
1/2 ч. л. смлян джинджифил
мазнина за печене
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото и го смесете с меда. Намажете гърдите и бутчетата на пилето с тази комбинация. Количеството, което остане смесете с розовата вода и с получената течност натрийте цялото пиле и изпечете до готовност. След това го разделете на две части, сложете в топла чиния и поръсете с ядките и джинджифила.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С ПРОПОЛИС, ДЖИНДЖИФИЛ И СУРОВ МЕД 30 мл BEE & YOU
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ ПЧЕЛЕН МЕД С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ пастили * 12
ВИП ПАУЪР сироп дози 9 мл * 2
ЕН - ТИ - ТУС С МЕД И ЛИМОН билкови таблетки за смучене * 20 ЕКОФАРМ
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ ПЧЕЛЕН МЕД С АРОМАТ НА ЛИМОН пастили * 12
ЛАНДЖЕЛИКА ОФИЦИНАЛИС ДУШ ГЕЛ С МЕД И ДЖИНДЖИФИЛ 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Как и колко да варим различните видове месо
- Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
- Пуешко филе в медено-горчичен сос и задушени зеленчуци
- Хляб с просо, слънчогледови семена и мед
- Отслабване с мед и канела
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
Коментари към Печено пиле с мед и джинджифил