Печено пиле с мед и джинджифил
Необходими продукти:
цяло пиле (малко)
2 с. л. мед
1,5 с. л. масло
1 ч. л. розова вода
1 с. л. смлени на ситно фъстъци (или орехи)
1/2 ч. л. смлян джинджифил
мазнина за печене
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото и го смесете с меда. Намажете гърдите и бутчетата на пилето с тази комбинация. Количеството, което остане смесете с розовата вода и с получената течност натрийте цялото пиле и изпечете до готовност. След това го разделете на две части, сложете в топла чиния и поръсете с ядките и джинджифила.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С ПРОПОЛИС, ДЖИНДЖИФИЛ И СУРОВ МЕД 30 мл BEE & YOU
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ ПЧЕЛЕН МЕД С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ пастили * 12
ВИП ПАУЪР сироп дози 9 мл * 2
ЕН - ТИ - ТУС С МЕД И ЛИМОН билкови таблетки за смучене * 20 ЕКОФАРМ
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ ПЧЕЛЕН МЕД С АРОМАТ НА ЛИМОН пастили * 12
ЛАНДЖЕЛИКА ОФИЦИНАЛИС ДУШ ГЕЛ С МЕД И ДЖИНДЖИФИЛ 500 мл
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Манука
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- За лечение на хронична кашлица правете компрес с мед, ракия и синап
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Повишаване на половата мощ при мъжете с джинджифил: рецепти и съвети
- Отслабване с мед и канела
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Овесени бисквитки с мед и кокос
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Облекчете кожните изгаряния с мед и етерично масло от лавандула
Коментари към Печено пиле с мед и джинджифил