Печени ябълки с моркови, стафиди и канела

Необходими продукти:
ябълки
масло
канела (по 1 пръчка на ябълка)
морков
стафиди
мед (по 1/2 ч. л. на ябълка)
Начин на приготвяне:
Отрежете горната част на ябълките, премахнете сърцевината със семките, "капачетата" запазете. Настържете моркова и го смесете с меда, стафидите и малко канела. С тази смес напълнете плодовете, сложете във всеки от тях по пръчка канела, затворете с капачето и поставете във фурната за около 10 минути.
Поднасят се топли или на стайна температура.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Приемът на големи количества канела намалява ефекта на лекарствата
- Диета с ябълки за 7 дни
- Канелено дърво, Канела
- Млечно смути със замразени плодове
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Див морков
- Как да си отгледаме канелено дърво в домашни условия?
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Отслабване с мед и канела
Коментари към Печени ябълки с моркови, стафиди и канела