Печени ябълки с моркови, стафиди и канела
Необходими продукти:
ябълки
масло
канела (по 1 пръчка на ябълка)
морков
стафиди
мед (по 1/2 ч. л. на ябълка)
Начин на приготвяне:
Отрежете горната част на ябълките, премахнете сърцевината със семките, "капачетата" запазете. Настържете моркова и го смесете с меда, стафидите и малко канела. С тази смес напълнете плодовете, сложете във всеки от тях по пръчка канела, затворете с капачето и поставете във фурната за около 10 минути.
Поднасят се топли или на стайна температура.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС ЛУНА АКТИВИРАНО И СУРОВО КРЪНЧИ 250 г
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Дюля
- Млечно смути със замразени плодове
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Чипс от моркови на фурна
- Отслабване с мед и канела
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
Коментари към Печени ябълки с моркови, стафиди и канела