Печени ябълки с моркови, стафиди и канела

Необходими продукти:
ябълки
масло
канела (по 1 пръчка на ябълка)
морков
стафиди
мед (по 1/2 ч. л. на ябълка)
Начин на приготвяне:
Отрежете горната част на ябълките, премахнете сърцевината със семките, "капачетата" запазете. Настържете моркова и го смесете с меда, стафидите и малко канела. С тази смес напълнете плодовете, сложете във всеки от тях по пръчка канела, затворете с капачето и поставете във фурната за около 10 минути.
Поднасят се топли или на стайна температура.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОМАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Див морков
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Защо прасковите са полезни за здравето?
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Млечно смути със замразени плодове
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Гранадила - ползи за здравето
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Морковите като средство за отслабване - за и против
Коментари към Печени ябълки с моркови, стафиди и канела