Печени сливи с мед, канела и орехи
Необходими продукти:
сливи
мед
орехи
канела
мащерка
Точните количества на продуктите определете според личните си вкусови предпочитания.
Начин на приготвяне:
Нарежете сливите на две, почистете ги от костилките и подредете плодовете в тава с разрезите нагоре. Полейте с мед, поръсете с канела и смлени орехови ядки.
Сложете стрък мащерка в съда (може друга билка или подправка по ваш избор).
Поставете тавата във фурната на средното ниво и изпечете плодовете в продължение на 20-30 минути при температура от 160-180 градуса.
Когато се изпекат, извадете ги, нека се охладят и може да поднесете със сладолед или просто така.
Добър апетит!
Снимка: mondaydelights.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЕН - ТИ - ТУС С МЕД И ЛИМОН таблетки за смучене * 20 ЕКОФАРМ
БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ ЗА ЖЕНАТА 50 мл
НовНЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН СКРАБ ФИЛОСОФИЯ 250 г
ЕКВИЛИБРА ЕЖЕДНЕВНА РЕГУЛАЦИЯ таблетки * 30
ЕН - ТИ - ТУС С МЕНТОЛ И ДЖИНДЖИФИЛ таблетки за смучене * 20 ЕКОФАРМ
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ ПЧЕЛЕН МЕД С АРОМАТ НА ДЖИНДЖИФИЛ пастили * 12
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Орехи - ползи и вреди
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Отслабване с мед и канела
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
- Черен орех
- Карамелизирани орехи (с масло)
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
Коментари към Печени сливи с мед, канела и орехи