Печени сливи с мед, канела и орехи

Необходими продукти:
сливи
мед
орехи
канела
мащерка
Точните количества на продуктите определете според личните си вкусови предпочитания.
Начин на приготвяне:
Нарежете сливите на две, почистете ги от костилките и подредете плодовете в тава с разрезите нагоре. Полейте с мед, поръсете с канела и смлени орехови ядки.
Сложете стрък мащерка в съда (може друга билка или подправка по ваш избор).
Поставете тавата във фурната на средното ниво и изпечете плодовете в продължение на 20-30 минути при температура от 160-180 градуса.
Когато се изпекат, извадете ги, нека се охладят и може да поднесете със сладолед или просто така.
Добър апетит!
Снимка: mondaydelights.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН СКРАБ ФИЛОСОФИЯ 250 г
БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ ЗА ЖЕНАТА 50 мл
ЕКВИЛИБРА ЕЖЕДНЕВНА РЕГУЛАЦИЯ таблетки * 30
БИОХЕРБА ЧАЙ ГРЪДЕН НАСИПЕН 120 г
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ сироп 100 мл
ЕН - ТИ - ТУС С МЕНТОЛ И ДЖИНДЖИФИЛ таблетки за смучене * 20 ЕКОФАРМ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Манука
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Апитерапия - лечебната сила на меда
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Орехи - ползи и вреди
- Канелено дърво, Канела
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Черен орех
Коментари към Печени сливи с мед, канела и орехи