Печени пресни картофи със сусам и зехтин

Необходими продукти:
пресни картофи
сусамови семена
сол и смлян черен пипер на вкус
зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте добре картофите, разрежете ги на 2 или 4 части, в зависимост от големината им.
След това подправете на вкус, намажете със зехтин и обилно оваляйте в сусамови семена.
Подредете в тава, чието дъно сте покрили с пергамент.
Изпечете в загрята до 200 градуса фурна до готовност.
Добър апетит!
Снимки: www.cooksa.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА БАЛСАМ ЗА КОСА ЗА ОБЕМ 200 мл
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЙОД 70 г
БИОХЕРБА СУСАМОВ ТАХАН ОТ 100% СМЛЯН БЕЛЕН СУСАМ 250 г
НУКС MERVEILLANCE LIFT КОРИГИРАЩ ОЛИО-СЕРУМ С ЛИФТИНГ ЕФЕКТ 30 мл
ФИТОМЕР МАСЛО МОРСКО СЪКРОВИЩЕ ЗА ЛИЦЕ, КОСА И ТЯЛО 100 мл.
ДАРОВИТА БРАШНО ОТ ЧЕРЕН СУСАМ 200 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Картофени шишчета с масло
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Намалете високата температура със суров картоф
- Лазаня с пилешко и блатове от картофи с бекон
- Немска топла салата от картофи с бекон, масло и копър
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Сусам
Коментари към Печени пресни картофи със сусам и зехтин