Печени пресни картофи със сусам и зехтин
Необходими продукти:
пресни картофи
сусамови семена
сол и смлян черен пипер на вкус
зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте добре картофите, разрежете ги на 2 или 4 части, в зависимост от големината им.
След това подправете на вкус, намажете със зехтин и обилно оваляйте в сусамови семена.
Подредете в тава, чието дъно сте покрили с пергамент.
Изпечете в загрята до 200 градуса фурна до готовност.
Добър апетит!
Снимки: www.cooksa.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПЕЧЕНА СОЯ 200 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
БИОХЕРБА МАСАЖНО МАСЛО ЗА СПОРТИСТИ ПРОТИВ ПРЕУМОРА И МУСКУЛНИ БОЛКИ 50 мл
ИКАРОВ СУСАМОВО МАСЛО 55 мл
ВЕЛЕДА БЕБЕШКИ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ С НЕВЕН 75 мл
ХАРМОНИКА БЯЛ СУСАМОВ ТАХАН 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Намалете високата температура със суров картоф
- Сладък картоф
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Сусамово семе - защо е полезно?
- Как да запечем сусам и за какво да го използваме
Коментари към Печени пресни картофи със сусам и зехтин