Печени пресни картофи със сусам и зехтин

Необходими продукти:
пресни картофи
сусамови семена
сол и смлян черен пипер на вкус
зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте добре картофите, разрежете ги на 2 или 4 части, в зависимост от големината им.
След това подправете на вкус, намажете със зехтин и обилно оваляйте в сусамови семена.
Подредете в тава, чието дъно сте покрили с пергамент.
Изпечете в загрята до 200 градуса фурна до готовност.
Добър апетит!
Снимки: www.cooksa.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПАЛМЪРС ОВЛАЖНЯВАЩО ОЛИО ЗА ТЯЛО С КАКАОВО МАСЛО И ВИТАМИН Е 250 мл.
НУКС MERVEILLANCE LIFT КОРИГИРАЩ ОЛИО-СЕРУМ С ЛИФТИНГ ЕФЕКТ 30 мл
ЙОН КА RELAX ПОДХРАНВАЩО СУХО МАСЛО 100 мл
ЛАДРОМЕ БИО РОЛ ОН С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ПРИ СТРЕС 10 мл
НовЗОЯ СУСАМОВ ТАХАН 200 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Сладък картоф
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Сусам
- Супа от коприва с картофи
- Как да запечем сусам и за какво да го използваме
- Девет ползи от картофените обелки
Коментари към Печени пресни картофи със сусам и зехтин