Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Печени домати с кайма и кашкавал

Печени домати с кайма и кашкавал

Печени домати с кайма и кашкавал - изображение

Необходими продукти:


  • 1 килограм домати (сорт скаталоне или други, продълговати)
  • сол, черен пипер
  • 500 грама овкусена кайма
  • 100 грама нарязан фино кашкавал
  • 2-3 листенца нарязан пресен босилек
  • зехтин за намазване


Начин на приготвяне:


Измийте, подсушете и направете полуразрези по дължината на доматите. Подправете със сол и черен пипер. Между всеки разрез сложете част от каймата и парченце кашкавал.

Намажете тавичка със зехтин, налейте 1 чаена чаша вода и поръсете с нарязан пресен босилек. Загрейте фурната на 200 градуса, запечете доматите за 20-25 минути и охладете. Поднесете и с наслада си хапнете.

Бон Апети!

Източник: ye-mek.net

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиСнимкиЛюбопитноЛайфстайлДиетиХранене при...Ботаника