Печена скумрия с чесън и магданоз
Необходими продукти:
2 скумрии
връзка магданоз
1 лимон
няколко скилидки чесън
зърна черен пипер
олио/зехтин
Начин на приготвяне:
Намачкайте чесъна или го нарежете на ситно, към него добавете прясно смляния черен пипер, сока от 1/2 лимон и олио. С получената смес натрийте предварително почистената и подготвена риба отвътре и отвън. След това я поставете в тава, застлана с два слоя фолио и във всяка риба сложете по 2 резена лимон и плътно запълнете с нарязан магданоз. Изпечете във фурната в продължение на 30 минути.
Може да поднесете с гарнитура от варени картофи или ориз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
СОЯ ПЕЧЕНА 200 гр.
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ОСТРОВИТ МОРСКИ КОЛАГЕН 200 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г 6823
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Скумрия - хранителна стойност и ползи за здравето
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Облекчете синузита с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Лечебни ползи от чесън
Коментари към Печена скумрия с чесън и магданоз