Печена скумрия с чесън и магданоз

Необходими продукти:
2 скумрии
връзка магданоз
1 лимон
няколко скилидки чесън
зърна черен пипер
олио/зехтин
Начин на приготвяне:
Намачкайте чесъна или го нарежете на ситно, към него добавете прясно смляния черен пипер, сока от 1/2 лимон и олио. С получената смес натрийте предварително почистената и подготвена риба отвътре и отвън. След това я поставете в тава, застлана с два слоя фолио и във всяка риба сложете по 2 резена лимон и плътно запълнете с нарязан магданоз. Изпечете във фурната в продължение на 30 минути.
Може да поднесете с гарнитура от варени картофи или ориз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
СОЛГАР РИБЕНО МАСЛО меки капсули 1000 мг * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Чесънът предотвратява развиването на доброкачествена хиперплазия на простатата
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
Коментари към Печена скумрия с чесън и магданоз