Пастет от пилешки дробчета с вино и чесън

Необходими продукти:
450 грама пилешки дробчета
1/2 глава лук
1/8 чаена чаша бяло вино
6 скилидки чесън
1/2 чаена чаша негъста заквасена сметана
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете едро чесъна и лука. Задушете ги за 2 минути, след което към тях прибавете пилешките дробчета и оставете на котлона в продължение на около 10 минути. Прехвърлете сместа в съда на блендер, налейте виното, сложете сметаната и разбийте всичко до получаването на еднородна консистенция.
Пастетът е готов. Поднесете го върху препечени филийки.
Добър апетит!
Снимка: look.tm
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ТОРЕТТЕ ЛЕС КРЕТЕС ЧЕРВЕНО 750 мл.
FUN WINE ШАРДОНЕ КАФЕ КАПУЧИНО 6% 250 мл
НАУ ФУДС НАТУРАЛЕН РЕСВЕРАТРОЛ капсули 200 мг * 60
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
FUN WINE ШАРДОНЕ КОКОС 6% 250 мл
РЕСВЕРАТРОЛ капсули 325 мг * 60 NATURE`S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Мандраке, Мандрагора
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
Коментари към Пастет от пилешки дробчета с вино и чесън