Паниран кашкавал със заквасена сметана и подправки

Необходими продукти:
100 грама кашкавал (твърд вид)
4 яйца
1/2 чаена чаша брашно
заквасена сметана за потапяне на готовия кашкавал
сол на вкус
черен пипер на вкус
олио
преварена вода
подправки по ваш избор за поръсване
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала на дълги парчета.
Направете тесто от яйцата, брашното и малко преварена вода. Подправете със смлян черен пипер и сол.
Потопете всяко парче в тази смес и изпържете в олио от двете страни. След това потопете в заквасена сметана и подредете в чиния. Поръсете с люта или друга подправка по избор, може с нарязан магданоз или копър и поднесете.
Да ви е вкусно!
Снимка: vkuso.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Милфьой от тиквички с шунка и кашкавал
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Печени тиквички с кашкавал и чесън
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Ветрило от тиквички с кашкавал, масло и колбас
Коментари към Паниран кашкавал със заквасена сметана и подправки