Панирани смокини в сладка бирена паста

Необходими продукти:
- 150-200 грама смокини
- 3 белтъка
- 3 жълтъка
- 70 милилитра бира
- 2 супени лъжици захар
- щипка сол
- 1 чаена чаша брашно
- 5 грама ванилия на прах
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
В купа сложете белтъците, захарта, ванилията и разбийте сместа до получаването на гъст крем. В друг съд добавете жълтъците, бирата, солта.
Комбинирайте двете смеси, добавете брашното и разбъркайте до получаването на гъста паста. Загрейте мазнината, потопете смокините в нея и ги изпържете до златисто.
Отцедете, подредете в чиния и поднесете, гарнирани със сладко по избор или сирене.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: mykitcheninspain.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КЛОРАН ДУШ ГЕЛ С ЛИСТА ОТ СМОКИНЯ 200 мл
ЧАЙ СЛИМ БЕЪР WINTER EDITION ДЕТОКСИКИРАЩ 160 г
СМОКИНЯ ЛИСТА 50 г ЕКО ХЕРБ
ВИКТОРИЯ БЮТИ 1, 2, 3 CURLS МАСКА ЗА КЪДРИЦИ С КОКОС 250 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ЧАГА ЕСЕН - ЯБЪЛКА, КРУША, ЛИСТ ОТ СМОКИНЯ * 24
МАТИСЪН АКВАКЕФИР СМОКИНЯ И ЛИМОН 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Смокиня – ползи и вреди
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Как да направим сушени смокини във фурната
- Как да си захванем смокиня от клонче (първи стъпки)
- Смокиновите листа - безценни за здравето
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Използвайте отвара от смокинови листа против хемороиди
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Как се прави домашно сладко от смокини
- Картофени рулца с кашкавал в хрупкава панировка
Коментари към Панирани смокини в сладка бирена паста