Панирани смокини в сладка бирена паста
Необходими продукти:
- 150-200 грама смокини
- 3 белтъка
- 3 жълтъка
- 70 милилитра бира
- 2 супени лъжици захар
- щипка сол
- 1 чаена чаша брашно
- 5 грама ванилия на прах
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
В купа сложете белтъците, захарта, ванилията и разбийте сместа до получаването на гъст крем. В друг съд добавете жълтъците, бирата, солта.
Комбинирайте двете смеси, добавете брашното и разбъркайте до получаването на гъста паста. Загрейте мазнината, потопете смокините в нея и ги изпържете до златисто.
Отцедете, подредете в чиния и поднесете, гарнирани със сладко по избор или сирене.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: mykitcheninspain.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС ЗДРАВОСЛОВЕН ДЕСЕРТ БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР 40 г
ЧАЙ ФИЛТЪР КРУША И СМОКИНЯ * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
ВИКТОРИЯ БЮТИ 1, 2, 3 CURLS БАЛСАМ ЗА КЪДРИЦИ С КОКОС 500 мл
КОРФ МИА ОЗАРЯВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ 50 мл
РАСТИТЕЛЕН САПУН ФЛОРИНДА СМОКИНЯ 100 г
НЕСТИ ДАНТЕ ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ СЛАДЪК ЖИВОТ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Как да си захванем смокиня от клонче (първи стъпки)
- Смокиновите листа - безценни за здравето
- Смокиня – ползи и вреди
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Премахнете брадавиците със сок от смокинови листа
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Отстранете мазолите по краката с домат или смокиново листо
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Панирана кладница в масло
Коментари към Панирани смокини в сладка бирена паста