Панирани смокини в сладка бирена паста
Необходими продукти:
- 150-200 грама смокини
- 3 белтъка
- 3 жълтъка
- 70 милилитра бира
- 2 супени лъжици захар
- щипка сол
- 1 чаена чаша брашно
- 5 грама ванилия на прах
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
В купа сложете белтъците, захарта, ванилията и разбийте сместа до получаването на гъст крем. В друг съд добавете жълтъците, бирата, солта.
Комбинирайте двете смеси, добавете брашното и разбъркайте до получаването на гъста паста. Загрейте мазнината, потопете смокините в нея и ги изпържете до златисто.
Отцедете, подредете в чиния и поднесете, гарнирани със сладко по избор или сирене.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: mykitcheninspain.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОРФ МИА ИЗМИВАЩА ГЕЛ - МАСКА ЗА ЛИЦЕ 100 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР КРУША И СМОКИНЯ * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
НЕСТИ ДАНТЕ ДУШ ГЕЛ РИМ 300 мл
КЛОРАН ДУШ ГЕЛ С ЛИСТА ОТ СМОКИНЯ 200 мл
МАТИСЪН АКВАКЕФИР СМОКИНЯ И ЛИМОН 500 мл MT2351
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН ФИКО ДЕЛА СИНЬОРИЯ 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Как да си захванем смокиня от клонче (първи стъпки)
- Смокиня – ползи и вреди
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Смокиновите листа - безценни за здравето
- Паниран свински език
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Панирани топченца катък
- Направете смес за паниране по 7 начина
- Домашна смес за панировка с пармезан и сусам
Коментари към Панирани смокини в сладка бирена паста