Ориз със стафиди, орехи и мед

Необходими продукти:
100 грама ориз (дългозърнест)
25 грама стафиди
25 грама орехови ядки
2 супени лъжици мед (течен)
0,5 чаена лъжица канела
Начин на приготвяне:
Сварете ориза до готовност, стафидите залейте с вряща вода за 15 минути, орехите почистете и ги запечете за кратко в сух тиган.
Към готовия ориз добавете меда, запарените стафиди и канелата. Разбъркайте всичко, разпределете в купички и украсете с орехите.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ЗА РЕШИТЕЛНОСТ 20 мл.
ТИНКТУРА ОТ ОРЕХ 100 мл ДР. БИОМАСТЕР
АРГАНИА СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ СЪС SPF 50 75 мл
ЕЛЛИПС ВИТАМИНЕН СЕРУМ ЗА МЕКА И КОПРИНЕНА КОСА 1 мл * 6
ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА УРОФИКС 100 мл
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЧИСТА КРЪВ 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Орехи - ползи и вреди
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Манука
- Черен орех
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
Коментари към Ориз със стафиди, орехи и мед