Ориз със стафиди, орехи и мед
Необходими продукти:
100 грама ориз (дългозърнест)
25 грама стафиди
25 грама орехови ядки
2 супени лъжици мед (течен)
0,5 чаена лъжица канела
Начин на приготвяне:
Сварете ориза до готовност, стафидите залейте с вряща вода за 15 минути, орехите почистете и ги запечете за кратко в сух тиган.
Към готовия ориз добавете меда, запарените стафиди и канелата. Разбъркайте всичко, разпределете в купички и украсете с орехите.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС ЛУНА АКТИВИРАНО И СУРОВО КРЪНЧИ 250 г
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС ЗДРАВОСЛОВЕН ДЕСЕРТ БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР 40 г
ЕН - ТИ - ТУС С МЕД И ЛИМОН таблетки за смучене * 20 ЕКОФАРМ
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 5.66 БУРГУНДОВО ЧЕРВЕН
АРГАНИА СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ СЪС SPF 30 75 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ЗАВИСИМОСТИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Отслабване с мед и канела
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
- Орехи - ползи и вреди
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Какви са здравословните ползи на ориза басмати
- Агаве
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
Коментари към Ориз със стафиди, орехи и мед