Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Добре е да знаете ... Кулинарни хитринки Няколко съвета при приготвяне на риба

Няколко съвета при приготвяне на риба

от 05 юни 2014г.
Няколко съвета при приготвяне на риба - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

1. За да определите свежестта на замразена риба, забийте в нея нож, който преди това сте потопили във вряща вода. След това го помиришете - миризмата ще ви даде търсения отговор.

2. За да се намали загубата на минерални вещества при сваряването на рибата, във водата сложете 7 - 10 грама сол на 1 литър вода.

3. За да не мирише рибата на тиня, измийте я със силен студен солен разтвор.

4. Ако подсолите рибата 10 - 15 минути преди варене, тя ще се разпада по-малко при приготвянето.

5. За да бъде пържената риба по-сочна и да има румена коричка, добре е да потопите парчетата 30 - 40 минути преди това в прясно мляко.

6. Ако сте решили да използвате рибата като плънка на баница, пай или други, не е необходимо да я варите предварително. Достатъчно е само да я потопите в или залеете с вряща вода.

7. За да премахнете неприятния мирис по време на пържене на риба, в мазнината сложете обелен и нарязан на парчета картоф.

8. Когато почиствате риба, потопете пръстите си в сол, това ще улесни процеса, защото ще се справите с хлъзгавината.

Още по темата:
  • Филе от риба на тиган с масло и билки Филе от риба на тиган с масло и билки
  • Осоляване на риба и месо. Технологията (риба) Осоляване на риба и месо. Технологията (риба)
  • Морски костур с горчица в орехова панировка Морски костур с горчица в орехова панировка
  • Хек по гръцки Хек по гръцки
3.0/5 4 оценки

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
34.10лв. / 17.44 €

РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО

НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
37.00лв. / 18.92 €

НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90

СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
60.00лв. / 30.68 €

СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл

ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
74.91лв. / 38.30 €

ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
39.80лв. / 20.35 €

РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC

РИБЕН КОЛАГЕН 300 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
55.40лв. / 28.33 €

РИБЕН КОЛАГЕН 300 г ЯЖ ПОЛЕЗНО

Коментари към Няколко съвета при приготвяне на риба

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Няколко съвета при приготвяне на риба
    www.framar.bg 
    на 17 November 2025 в 16:47
    Коментирайте "Няколко съвета при приготвяне на риба"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Добре е да знаете ...
  • Кулинарни хитринки
  • Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
  • Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
  • Как да приготвите перфектната риба на скара
  • Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
  • Филе от риба на тиган с масло и билки
  • Как да изпържим риба така, сякаш е без кости?
  • Морски костур с горчица в орехова панировка
  • Осоляване на риба и месо. Технологията (риба)
  • Хек по гръцки
  • Опушване на риба и месни продукти. Технологията
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Проучване, изучаващо причините за психични заболявания, може да подобри лечението имПроучване, изучаващо причините за психични заболявания, може да подобри лечението им

Проучване, изучаващо причините за психични заболявания, може да подобри лечението им

от 17 ное 2025г.Прочети повече
Прилагат рапамицин за лечение на безплодие, свързано с възрасттаПрилагат рапамицин за лечение на безплодие, свързано с възрастта

Прилагат рапамицин за лечение на безплодие, свързано с възрастта

от 17 ное 2025г.Прочети повече
Molecule – хапчето за отслабване, което застрашава здравето на младитеMolecule – хапчето за отслабване, което застрашава здравето на младите

Molecule – хапчето за отслабване, което застрашава здравето на младите

от 17 ное 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 17 дни, 5 часа и 44 мин.

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 27 дни, 1 час и 57 мин.
Всички

АНКЕТА

Засегнати ли сте от заболяването диабет?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ПАСТА ЗА ЗЪБИ СЕНСОДИН PRONAMEL ДЖУНИЪР 6-12 г 50 мл

ГРАСБЕРГ ОМЕГА 3 ПРЕМИУМ капсули 1200 мг * 90

ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ШОКОЛАД 150 мл

ВАПРЕС филмирани таблетки 160 мг * 30

ШУНГИТ минерал 500 г ФБТ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ПОЛИЖИНАКС вагинални глобули * 6

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 16:41:59

АНЗИБЕЛ МЕНТОЛ таблетки за смучене * 20 НОБЕЛ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 16:41:04

НАЗОРИГ спрей за нос 20 мл ERBAGIL

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 16:40:28

ФЛЕКС КОД ГОЛД сироп 500 мл ХЕРБАМЕДИКА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 16:38:35

ПРОПОЛИСОВА (КЛЕЕВА) ТИНКТУРА 30% 30 мл ЗДРАВНИЦА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 15:58:58
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival