Млечен пунш с яйце и коняк

Необходими продукти:
1 жълтък
30 грама захар
170 милилитра прясно мляко
40 милилитра вода
80 милилитра коняк
Начин на приготвяне:
Много е важно яйцето да бъде прясно. Разбъркайте го със захарта до побеляване, след това добавете горещите мляко и вода, коняка. Разбъркайте всичко, затоплете, но не допускайте сместа да заври. Разпределете пунша в чаши и поднесете горещ.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАНА БИО 2 600 г
НАН - 1 КОМФОРТИС 0+ месеца 800 г НЕСТЛЕ
НОВАЛАК 2 6-12 месеца 400 г
НАН A.R. - НЕСТЛЕ 400 г
ФРИЗОЛАК LF БЕЗ ЛАКТОЗА 400 г
ЛАКТАНА БИО 3 OT 10 месец 600 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да си помогнем при непоносимост към лактоза
- Майчиното мляко съдържа около 700 различни видове бактерии
- Афлатоксини може да има дори в месото и млякото на животни, консумирали заразен фураж
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Нежен ванилов сладкиш с прясно мляко
Коментари към Млечен пунш с яйце и коняк