Млечен пунш с яйце и коняк
Необходими продукти:
1 жълтък
30 грама захар
170 милилитра прясно мляко
40 милилитра вода
80 милилитра коняк
Начин на приготвяне:
Много е важно яйцето да бъде прясно. Разбъркайте го със захарта до побеляване, след това добавете горещите мляко и вода, коняка. Разбъркайте всичко, затоплете, но не допускайте сместа да заври. Разпределете пунша в чаши и поднесете горещ.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАН - 1 до 6 месеца 400 г НЕСТЛЕ
ХИП КОМБИОТИК 1 НА 350 г
МЛЕЧНА БИО КАША С ЕЛДА 6+ месеца 200 г
НАН - 3 12+ месеца 400 г НЕСТЛЕ
АМИКС БИГ МИЛК АМИНО таблетки * 400
СКОТИШ ФАЙН ЛАЙТ КРЕМ ЗА РЪЦЕ И НОКТИ 75 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Какво представлява лактозата - ползи и непоносимост
- Кобилешко мляко – хранителен състав и ползи за здравето
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- Как да си помогнем при непоносимост към лактоза
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Десерт от цедено кисело мляко с райска ябълка, ядки и мед
Коментари към Млечен пунш с яйце и коняк