Млечен пунш с яйце и коняк

Необходими продукти:
1 жълтък
30 грама захар
170 милилитра прясно мляко
40 милилитра вода
80 милилитра коняк
Начин на приготвяне:
Много е важно яйцето да бъде прясно. Разбъркайте го със захарта до побеляване, след това добавете горещите мляко и вода, коняка. Разбъркайте всичко, затоплете, но не допускайте сместа да заври. Разпределете пунша в чаши и поднесете горещ.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЪЖАТА ЗА КИСЕЛОТО МЛЯКО - Софт Прес
НОВАЛАК 2 6-12 месеца 400 г
ЛАКТАНА БИО 3 OT 10 месец 600 г
ХИП 1 ОРГАНИЧНО МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 600 г
НовАПТАМИЛ 1 ПРОНУТРА 800 г
НАН - 3 12+ месеца 400 г НЕСТЛЕ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Отстранете черните точки по лицето с домашна маска от желатин и прясно мляко
- Как влияят млякото и сиренето на чревното здраве
- Камилско мляко
- Как да си помогнем при непоносимост към лактоза
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- Млечни питки с цедено мляко и чесново масло
- Ползи и хранителен състав на бадемовото мляко
- Кобилешко мляко – хранителен състав и ползи за здравето
- Ябълково смути с мед и семена чиа
Коментари към Млечен пунш с яйце и коняк