Млечен пунш с яйце и коняк
Необходими продукти:
1 жълтък
30 грама захар
170 милилитра прясно мляко
40 милилитра вода
80 милилитра коняк
Начин на приготвяне:
Много е важно яйцето да бъде прясно. Разбъркайте го със захарта до побеляване, след това добавете горещите мляко и вода, коняка. Разбъркайте всичко, затоплете, но не допускайте сместа да заври. Разпределете пунша в чаши и поднесете горещ.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС БИГ МИЛК АМИНО таблетки * 250
ХИП КОМБИОТИК 3 500 г
НАН A.R. - НЕСТЛЕ 400 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТИКВА И КАРТОФИ С ОРИЗ И МЛЯКО 190 г
ФРИЗОЛАК ПРЕМАТЮР 400 г
ЛАКТАНА БИО ПРЕХОДНО КОЗЕ МЛЯКО 2 6+ месеца 400 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Диета с млечни и киселомлечни продукти (Бяла диета)
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Какво представлява лактозата - ползи и непоносимост
- Вредна ли е лактозата?
- Лешниково мляко – хранителен състав и ползи за здравето
- Нежен ванилов сладкиш с прясно мляко
- Кобилешко мляко – хранителен състав и ползи за здравето
Коментари към Млечен пунш с яйце и коняк