Млечен пунш с яйце и коняк

Необходими продукти:
1 жълтък
30 грама захар
170 милилитра прясно мляко
40 милилитра вода
80 милилитра коняк
Начин на приготвяне:
Много е важно яйцето да бъде прясно. Разбъркайте го със захарта до побеляване, след това добавете горещите мляко и вода, коняка. Разбъркайте всичко, затоплете, но не допускайте сместа да заври. Разпределете пунша в чаши и поднесете горещ.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАНА БИО 2 600 г
АПТАМИЛ ADC 400 г
НОВАЛАК 3 1-3 години 400 г
МАТИСЪН СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН SPORT ВКУС ВАНИЛИЯ прах 450 г
АПТАМИЛ 3 ПРОНУТРА 800 г
ЛАКТАНА БИО 3 OT 10 месец 600 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Смути от плодове с кисело мляко и овесени ядки
- Хлебен пудинг
- Студено мляко с шоколад
- Какви рискове за здравето крие консумацията на сурово прясно мляко
- Катък
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Шоколадов сладкиш с прясно мляко и заквасена сметана
- Кокосова пита с мляко
Коментари към Млечен пунш с яйце и коняк