Миди с домати и чесън
Необходими продукти:
300 грама миди
3 домата
2 скилидки чесън
сол и магданоз на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Обелете скилидките чесън, нарежете ги на ситно и изпържете в нагорещена мазнина. Прибавете мидите и пържете на среден огън, бъркайки непрекъснато, докато се изпари водата.
Нарежете доматите на парчета, обелете и почистете от семената, изсипете ги при мидите. Сложете сол на вкус и задушете на слаб огън за около 10 минути.
Готовото ястие поръсете с нарязан магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОЕВТЕРПА ДОМАТЕН КРЕМ 80 мл
ГАНЧЕВ ЗЕЛЕНЧУКОВО ПЮРЕ 190 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г 6823
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домат
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Пилешко филе Капрезе
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
Коментари към Миди с домати и чесън