Миди с домати и чесън

Необходими продукти:
300 грама миди
3 домата
2 скилидки чесън
сол и магданоз на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Обелете скилидките чесън, нарежете ги на ситно и изпържете в нагорещена мазнина. Прибавете мидите и пържете на среден огън, бъркайки непрекъснато, докато се изпари водата.
Нарежете доматите на парчета, обелете и почистете от семената, изсипете ги при мидите. Сложете сол на вкус и задушете на слаб огън за около 10 минути.
Готовото ястие поръсете с нарязан магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАРЛ МИНК ХИТОЗАН капсули * 120
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПЮРВИТАЛ ЛУТЕИН КОМПЛЕКС + капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Домат
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Тиквички на фурна с домати и картофи
Коментари към Миди с домати и чесън