Меню за Свети Валентин: Ликьор от бонбони

Необходими продукти:
- 12 захарни бастунчета
- 750 милилитра водка
Начин на приготвяне:
- Начупете захарните бастунчета в блендер и ги смелете фино.
- Изсипете захарното брашно в чист стъклен буркан с херметическо затваряне и го допълнете с водка. Ако използвате няколко буркана, разпределете количеството по равно.
- Затворете плътно и разклатете енергично.
- Оставете ликьора да престои около 30 минути, като от време на време го разклащате, докато бонбоните се разтопят напълно.
- Освен като самостоятелна напитка, можете да добавите от ликьора към чаша кафе или горещ шоколад, лимонада, шампанско или да го използвате в рецепти за сладкиши.
- Консумирайте в добра компания и с мярка!
Наздраве!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОНБОНИ ЛИКОРИЯ - РОШЕН ЗА ГЪРЛО С НИШАДЪР 126 гр.
БОНБОНИ АЛПИ С МЕНТОЛ И ЕВКАЛИПТ 90 г
КАРМОЛИС БОНБОНИ С ДЖИНДЖИФИЛ, МЕД И ВИТАМИН C 75 г
ДЖО ЕНД ДЖО НЕВРО СТОП пастили 80 г ПОРТОКАЛ
ЕКСТРА ЛАКС слабителни бонбони * 10 бр.
КАНТАРЕУС ОРАЛ дъвчащи бонбони * 50
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Домашни шоколадови бонбони
- Бонбони орео с шоколад
- "Блъди Мери" – история на коктейла и рецепти за приготвянето му
- Най-популярните коктейли за плажа
- Домашен ликьор Бейлис
- Шотове с черешов сироп, сок от ананас и водка
- Безалкохолен коктейл Светофар
- Орехови бонбони с тахан и канела
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Кокосови бонбони от кондензирано мляко с бадеми
Коментари към Меню за Свети Валентин: Ликьор от бонбони