Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Мексикански киш със замразени зеленчуци

Мексикански киш със замразени зеленчуци

Мексикански киш със замразени зеленчуци - изображение

Необходими продукти:

  • 1 тесто за пай (домашно или от магазина)
  • 6 яйца
  • 3/4 чаена чаша прясно мляко
  • 120 грама крема сирене
  • 1/2 чаена чаша микс настъргани сирена
  • 2 чаени лъжици тако подправка
  • 1 чаена чаша замразен лук и чушки
  • 4 резена бекон, препържени
  • 220 грама домати и чушки от консерва (микс)
  • 2 супени лъжици зелени люти чушка мариновани
  • кориандър и лют сос за сервиране

Начин на приготвяне:

Застелете тестото в керамична тавичка, като направите борд и по стените на съда.

Разбийте яйцата, млякото, крема сиренето, докато се комбинират, до колкото е възможно.

Добавете настърганите сирена, подправете със сол и пипер и тако подправката.

Добавете доматите и чушките от консерва.

Изсипете върху тестото и добавете замразените чушки, лук и нарязан на ситно бекона.

Ако използвате лют сос, направете мрежа отгоре.

Печете за 20-25 минути, до готовност. Сервирайте с кориандър.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: thespruceeats.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиСнимки