Медено свинско с орехи
Необходими продукти:
1 килограм свинско филе
1 глава лук
2 моркова
20 грама мед
5 грама горчица
50 грама орехови ядки
сол, дафинов лист и карамфил на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете лука и морковите, нарежете ги едро. Прибавете ги към месото, сложете подправките и залейте с вряща вода. Подсолете и поставете на котлона. Нека продуктите се варят в продължение на 50 минути.
Смесете меда, горчицата и натрошените орехи.
Извадете готовото месо от бульона, нарежете го на тънки парчета, които намажете със соса и подредете в тава, подмазана с олио. Сложете и зрънца карамфил.
Изпечете свинското в загрята до 200 градуса фурна за около 30 минути.
Добър апетит!
Снимка: millionpodarkov.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Свински пържоли с пресни картофи на фурна
- Пържено свинско със стар лук
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свинско с лапад, ориз и гъби
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Задушено свинско със зеленчуци в сметана
- Свинско бон филе с гъби
Коментари към Медено свинско с орехи