Масло с пушена сьомга и копър
Необходими продукти:
- 150 грама краве масло
- 180 грама пушена сьомга
- 6 стръка копър
- 1 чаена лъжица френска горчица (дижонска)
- 1/3 чаена лъжица подправка за риба
Начин на приготвяне:
Накълцайте ситно пушената сьомга и копъра, маслото нарежете на кубчета и смесете така подготвените продукти в купа. Добавете чаена лъжица горчица и подправка за риба.
Разбъркайте старателно всичко с вилица, като междувременно намачквате.
Прехвърлете комбинацията върху найлоново фолио и я увийте, придавайки подходяща форма.
Приберете маслото в хладилника, докато стегне малко, след което намажете филия пресен хляб с него и се насладете на вкуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: ovkuse.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220 036855
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Обикновен маслен крем
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Великденски курабии с масло
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
Коментари към Масло с пушена сьомга и копър