Масло с пушена сьомга и копър

Необходими продукти:
- 150 грама краве масло
- 180 грама пушена сьомга
- 6 стръка копър
- 1 чаена лъжица френска горчица (дижонска)
- 1/3 чаена лъжица подправка за риба
Начин на приготвяне:
Накълцайте ситно пушената сьомга и копъра, маслото нарежете на кубчета и смесете така подготвените продукти в купа. Добавете чаена лъжица горчица и подправка за риба.
Разбъркайте старателно всичко с вилица, като междувременно намачквате.
Прехвърлете комбинацията върху найлоново фолио и я увийте, придавайки подходяща форма.
Приберете маслото в хладилника, докато стегне малко, след което намажете филия пресен хляб с него и се насладете на вкуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: ovkuse.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
АБОФАРМА ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 1000 мг * 60
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Обикновен маслен крем
- Консумацията на козе масло носи много здравословни ползи
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Наан - индийски хляб на тиган
- Маслен крем за торти и сладкиши
Коментари към Масло с пушена сьомга и копър