Масло с каперси и червен лук
Необходими продукти:
- 100 грама масло
- 2 супени лъжици каперси
- 2 супени лъжици ситно нарязан червен лук
- по малко черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
Оставете маслото за известно време на стайна температура, за да омекне. Тогава го смесете с предварително смлените с блендер или ситно накълцани каперси и нарязания лук.
Оформете маслото като колбас с помощта на найлоново фолио и приберете в хладилника, за да стегне.
Поднесете с пушена или изпечена на скара риба.
Добър апетит!
Източник: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЗОЯ СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДЖИНДЖИФИЛ 10 мл
РАСТИТЕЛНИ МАСЛА ЗА ВСЕКИ ДЕН - 101 СЪВЕТА ЗА УПОТРЕБА - ПОЛИНА МАРКОВА - ЖАНУА 98
АРМИНА БИО МАСЛО ОТ ЛЕШНИК 100 мл
ЗОЯ БИО КАКАОВО МАСЛО 250 г
БИОХЕРБА МАСЛО ОТ СИНАП 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Обикновен маслен крем
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Маслен крем за торти и сладкиши
- 16 вида масла за готвене и техните предимства и недостатъци – част 1
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Консумацията на козе масло носи много здравословни ползи
- Пет вида храни, съдържащи палмово масло, които трябва да избягваме
Коментари към Масло с каперси и червен лук