Масло с каперси и червен лук

Необходими продукти:
- 100 грама масло
- 2 супени лъжици каперси
- 2 супени лъжици ситно нарязан червен лук
- по малко черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
Оставете маслото за известно време на стайна температура, за да омекне. Тогава го смесете с предварително смлените с блендер или ситно накълцани каперси и нарязания лук.
Оформете маслото като колбас с помощта на найлоново фолио и приберете в хладилника, за да стегне.
Поднесете с пушена или изпечена на скара риба.
Добър апетит!
Източник: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ АНАСОН 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КИПАРИС 10 мл
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 250 мл ЗЕМЕЛА
ЕОФЛОРИА СУСАМОВО МАСЛО 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДЖИНДЖИФИЛ 10 мл
ХЕЛТ АГЕЙН МАСЛО ОТ ОРЕХ + ВИТАМИН Е 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Карамелизиран лук с масло и вино
- Ориз с лук и масло
- Кенаф, Канабинус хибискус
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Ароматно масло с мед и мащерка
- Кашкавалено суфле с прясно мляко и яйца
- Картофен огретен с прясно мляко и масло
- Брускети с масло и печен чесън
- Царевица на скара в пикантно масло
Коментари към Масло с каперси и червен лук