Масло с каперси и червен лук
Необходими продукти:
- 100 грама масло
- 2 супени лъжици каперси
- 2 супени лъжици ситно нарязан червен лук
- по малко черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
Оставете маслото за известно време на стайна температура, за да омекне. Тогава го смесете с предварително смлените с блендер или ситно накълцани каперси и нарязания лук.
Оформете маслото като колбас с помощта на найлоново фолио и приберете в хладилника, за да стегне.
Поднесете с пушена или изпечена на скара риба.
Добър апетит!
Източник: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
ЗОЯ СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КИПАРИС 10 мл
ЕОФЛОРИА МАСЛО OT СЕМЕНА НА ЧИА 250 мл
КОКОСОВО МАСЛО ПРЕМИУМ 300 мл NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Обикновен маслен крем
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Великденски курабии с масло
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Сос грейви с лук и масло
- Профитероли
Коментари към Масло с каперси и червен лук