Масло с каперси и червен лук

Необходими продукти:
- 100 грама масло
- 2 супени лъжици каперси
- 2 супени лъжици ситно нарязан червен лук
- по малко черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
Оставете маслото за известно време на стайна температура, за да омекне. Тогава го смесете с предварително смлените с блендер или ситно накълцани каперси и нарязания лук.
Оформете маслото като колбас с помощта на найлоново фолио и приберете в хладилника, за да стегне.
Поднесете с пушена или изпечена на скара риба.
Добър апетит!
Източник: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ АНАСОН 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КИПАРИС 10 мл
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 250 мл ЗЕМЕЛА
ЕОФЛОРИА СУСАМОВО МАСЛО 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДЖИНДЖИФИЛ 10 мл
ХЕЛТ АГЕЙН МАСЛО ОТ ОРЕХ + ВИТАМИН Е 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Обикновен маслен крем
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Депутати настояват за забрана на палмовото масло в храните и биогоривата
- Консумацията на козе масло носи много здравословни ползи
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Сиропиран сладкиш с кайсии
Коментари към Масло с каперси и червен лук