Маринован бял боб

Необходими продукти:
- 1 консерва от 400 грама бял боб
- 1 чаена чаша зехтин екстра върджин
- 3 резена лимон
- 2 малки сушени люти чушки
- 1 дафинов лист
- 1 чаена лъжица натрошени зърна черен пипер
- щипка сол
Начин на приготвяне:
Прецедете боба и го сложете в малка касерола. Добавете зехтина, лимоновите резени, дафиновия лист, лютите чушки и черния пипер. Варете на средна температура 5 минути, след което свалете от котлона и посолете на вкус.
Оставете маринования боб да се охлади и да престои 20 минути преди сервиране, за да поеме боба от вкусовете на подправките.
Източник:
eatingwell.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
АУРА ХЕРБАЛС ОФОРМЕН СИЛУЕТ тинктура 200 мл
ПРОМОБИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Коя е най-евтината суперполезна храна?
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Печен боб с лук
- Бобова диета
- Палачинки от боб и овесени ядки
- Боб с пилешко месо
- Бобена разядка със зеленчуци, чесън и лук
- Шарен боб в гювеч с бекон и чесън
- Задушен боб с гъби и зеленчуци
Коментари към Маринован бял боб