Мариновано червено цвекло с копър
    Необходими продукти:
- 1 1/2 килограма червено цвекло
 - 2 чаени чаши захар
 - 2 1/2 чаени чаши ябълков оцет
 - 1 чаена чаша вода
 - 1 супена лъжица сол
 - 4 стръкчета пресен копър
 
Начин на приготвяне:
- Сварете цвеклото в голяма тенджера на средно силен огън, докато омекне.
 - Отдръпнете от котлона и го оставете да се охлади.
 - Загрейте в тенджера захарта, солта, водата и оцета, докато сместа клокне и захарта се разтопи напълно.
 - Обелете цвеклото, нарежете на четвъртинки и разпределете в стъклени буркани с вместимост 250 милилитра.
 - Разпределете захарния сироп, поставете по 1 стръкче копър и затворете плътно.
 - Сварете бурканите в продължение на 30 минути, за да се консервират или съхранявайте в хладилник.
 
Приятен апетит!
Снимка: foxvalleyfoodie.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПРАСКОВА прах 300 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО прах 150 г NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
ПРОМОЕКО МЕДИКА СИРОП ОТ ЦВЕКЛО 1000 мл
ЛИБИДО ТЕРАПИ ЗА ЖЕНИ капсули * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
 - Зеленчуци
 - Отстранете камъните в жлъчката със сок от цвекло
 - Смути от цвекло с ябълка и морков
 - Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
 - Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
 - Как червеното цвекло помага на здравето
 - Пречистете черния си дроб със сок от червено цвекло
 - Салата от моркови, цвекло и целина
 - Червено цвекло
 - Гъби в чеснова марината
 - Перфектната марината за пилешко месо
 
Коментари към Мариновано червено цвекло с копър