Мариновано червено цвекло с копър

Необходими продукти:
- 1 1/2 килограма червено цвекло
- 2 чаени чаши захар
- 2 1/2 чаени чаши ябълков оцет
- 1 чаена чаша вода
- 1 супена лъжица сол
- 4 стръкчета пресен копър
Начин на приготвяне:
- Сварете цвеклото в голяма тенджера на средно силен огън, докато омекне.
- Отдръпнете от котлона и го оставете да се охлади.
- Загрейте в тенджера захарта, солта, водата и оцета, докато сместа клокне и захарта се разтопи напълно.
- Обелете цвеклото, нарежете на четвъртинки и разпределете в стъклени буркани с вместимост 250 милилитра.
- Разпределете захарния сироп, поставете по 1 стръкче копър и затворете плътно.
- Сварете бурканите в продължение на 30 минути, за да се консервират или съхранявайте в хладилник.
Приятен апетит!
Снимка: foxvalleyfoodie.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПРАСКОВА прах 300 г
ПОТЕНСИ ТЕРАПИ капсули * 60
ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО таблетки * 90 HOLLAND & BARRETT
БИОХЕРБА ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО + ВИТАМИН C капсули * 100
КЛАМПСИЛИН саше * 30
ОРГАЗЪМ КОНТРОЛ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Как червеното цвекло помага на здравето
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
- Боядисайте косата си червена с домашна боя
- Облекчете коликите на бебето с чай от копър
- Копър
- Червеното цвекло - лек за разширени вени и други заболявания
- Перфектната марината за пилешко месо
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Копърът като средство за отслабване
Коментари към Мариновано червено цвекло с копър