Мариновано червено цвекло с копър

Необходими продукти:
- 1 1/2 килограма червено цвекло
- 2 чаени чаши захар
- 2 1/2 чаени чаши ябълков оцет
- 1 чаена чаша вода
- 1 супена лъжица сол
- 4 стръкчета пресен копър
Начин на приготвяне:
- Сварете цвеклото в голяма тенджера на средно силен огън, докато омекне.
- Отдръпнете от котлона и го оставете да се охлади.
- Загрейте в тенджера захарта, солта, водата и оцета, докато сместа клокне и захарта се разтопи напълно.
- Обелете цвеклото, нарежете на четвъртинки и разпределете в стъклени буркани с вместимост 250 милилитра.
- Разпределете захарния сироп, поставете по 1 стръкче копър и затворете плътно.
- Сварете бурканите в продължение на 30 минути, за да се консервират или съхранявайте в хладилник.
Приятен апетит!
Снимка: foxvalleyfoodie.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПРАСКОВА прах 300 г
ПРОМОАЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОМУРАКОЛ ДЖЕНТЪЛ ЪП капсули * 120
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
ПРОМОЕКО МЕДИКА СИРОП ОТ ЦВЕКЛО 1000 мл
ЛИБИДО ТЕРАПИ ЗА ЖЕНИ капсули * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Как червеното цвекло помага на здравето
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Пречистете черния си дроб със сок от червено цвекло
- Перфектната марината за пилешко месо
- Отстранете камъните в жлъчката със сок от цвекло
- Червено цвекло
- Червеното цвекло - природно средство срещу запек
Коментари към Мариновано червено цвекло с копър