Мариновани цели моркови с чесън и оцет
Необходими продукти:
1 килограм дребни моркови
100 грама чесън
1 литър вода
30 грама сол
50 грама захар
30 милилитра оцетна киселина 80%
Начин на приготвяне:
Обелете морковите. Ако са големи, разрежете ги по дължина на няколко части.
Бланширайте за 2-3 минути във вряща вода.
След това подредете в предварително стерилизирани буркани. Разпределете скилидките чесън в тях.
Сварете марината от водата, солта, захарта и оцета. Налейте в бурканите, запълвайки ги догоре.
Подредете ги в тенджера с вряща вода и нека се варят в продължение на 20 минути (без да затваряте). След това сложете винтови капаци и затворете.
Добър апетит!
Снимки: lakomkam.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
НовБИОХЕРБА СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ С ПОМПА SPF 30 150 мл
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПРАСКОВИ И МОРКОВИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Чипс от моркови на фурна
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
Коментари към Мариновани цели моркови с чесън и оцет