Мариновани маслини с чесън, лимон и мащерка

Необходими продукти:
3 скилидки чесън
120 грама мариновани чушки
1 супена лъжица семена резене
1 супена лъжица мащерка
300 грама микс от маслини
1/4 лимон
2 супени лъжици зехтин
Начин на приготвяне:
Смесете в голям съд скилидките чесън, маринованите чушки, маслините. Сложете резенето, мащерката, нарязания лимон и налейте зехтина. Затворете с капак и приберете на хладно място за една нощ.
Преди консумация разклатете съда и тогава извадете маслините в чиния.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУРС ДЕТОКС ЛИМОН, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ капсули * 60
НовГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
ФИТОБИОПОЛЕ МИКС 9 ПАРА-СТ тинктура 50 мл
ТОНЗИНАТ ДУО таблетки за смучене * 16
ГИМБЕР ЕЛИКСИР ОТ ДЖИНДЖИФИЛ BRUT 200 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Какво лекува мащерката
- Костилките от маслини прочистват червата
- Отглеждане на мащерка
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Лимонов сок - с какво е полезен за здравето?
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
Коментари към Мариновани маслини с чесън, лимон и мащерка