Магданозен сос с ябълки и чесън
Необходими продукти:
- 100 грама кисело-сладка ябълка
- 50-70 грама листа магданоз
- 2 супени лъжици олио
- 1/2-1/3 чаена лъжица сол
- 3-4 неголеми скилидки чесън
- 2 супени лъжици вода
Начин на приготвяне:
Обелете ябълката, почистете от семената, останалото нарежете на парчета и сложете в съда на блендер. Добавете чесъна, налейте олиото, водата и подсолете.
Разбийте до еднородност на консистенцията, тогава сложете магданозените листа и отново разбийте.
Ароматният сос е готов, той е подходящо допълнение към месни и зеленчукови ястия.
Добър апетит!
Снимка: coocook.me
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОКОНА МАДЪР ИЗБЕЛВАЩ ЛОСИОН 120 мл
ХЕРБАЛКАН АДРЕНАЛ БАЛАНС тинктура 50 мл
СУОНСЪН УОТЪР ПИЛС таблетки * 120 SWD013
ПРОМОБИОЪРТ ВИТАМИНИКА ДЕЛИКАТЕН ЛЕК КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
НовЦИСТИ КЕЪР таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ВОДА ЗА УСТА ЕЛУДРИЛ СВЕЖ ДЪХ 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Магданозът - бомба от витамини и минерали за добро здраве
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Отглеждане на магданоз
- Банички от лаваш с плънка от извара и магданоз
- Обикновеният магданоз ще ви помогне срещу перде на очите
- Магданоз
- Салата от сварени моркови с чесън и магданоз
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Магданозено смути с банани и ябълки
Коментари към Магданозен сос с ябълки и чесън