Магданозен сос с ябълки и чесън
Необходими продукти:
- 100 грама кисело-сладка ябълка
- 50-70 грама листа магданоз
- 2 супени лъжици олио
- 1/2-1/3 чаена лъжица сол
- 3-4 неголеми скилидки чесън
- 2 супени лъжици вода
Начин на приготвяне:
Обелете ябълката, почистете от семената, останалото нарежете на парчета и сложете в съда на блендер. Добавете чесъна, налейте олиото, водата и подсолете.
Разбийте до еднородност на консистенцията, тогава сложете магданозените листа и отново разбийте.
Ароматният сос е готов, той е подходящо допълнение към месни и зеленчукови ястия.
Добър апетит!
Снимка: coocook.me
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТЕРАНОВА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА КОМПЛЕКС капсули * 50
ХАЙЪР НЕЙЧЪР УАЙС УОМЪН - МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ капсули * 30
УРОФИТ таблетки * 120 ТОШКОВ
УРИКЛАР капсули * 30
БИОЪРТ ВИТАМИНИКА ДЕЛИКАТЕН ЛЕК КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
НовНОРМАЦЕЛ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Отглеждане на магданоз
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Подобрете зрението си с кисело мляко и магданоз
- Обикновеният магданоз ще ви помогне срещу перде на очите
- Магданоз
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Гьозлеме (гюзлеми) със сирене, чесън и магданоз
- За невероятните ползи от негово величество магданоза
- Магданоз (листа)
Коментари към Магданозен сос с ябълки и чесън