Магданозен сос с ябълки и чесън
Необходими продукти:
- 100 грама кисело-сладка ябълка
- 50-70 грама листа магданоз
- 2 супени лъжици олио
- 1/2-1/3 чаена лъжица сол
- 3-4 неголеми скилидки чесън
- 2 супени лъжици вода
Начин на приготвяне:
Обелете ябълката, почистете от семената, останалото нарежете на парчета и сложете в съда на блендер. Добавете чесъна, налейте олиото, водата и подсолете.
Разбийте до еднородност на консистенцията, тогава сложете магданозените листа и отново разбийте.
Ароматният сос е готов, той е подходящо допълнение към месни и зеленчукови ястия.
Добър апетит!
Снимка: coocook.me
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
БИЛКОВА СМЕС №8 120 г ЗДРАВНИЦА
ДРЕНА КОМПЛЕКС капсули * 30 ВИТАГОЛД
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ВОДА ЗА УСТА ЕЛУДРИЛ СВЕЖ ДЪХ 500 мл
ДИУРЕТИК ФОРМУЛА капсули 300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Отглеждане на магданоз
- Срещу изтощена коса, втривайте в скалпа тоник от магданоз
- Магданоз
- Домашна питка с чесново масло и магданоз
- Салата от сварени моркови с чесън и магданоз
- Магданозено смути с банани и ябълки
- Магданозът помага при бъбречни проблеми и предпазва от сърдечносъдови заболявания
Коментари към Магданозен сос с ябълки и чесън