Магданозен сос с ябълки и чесън

Необходими продукти:
- 100 грама кисело-сладка ябълка
- 50-70 грама листа магданоз
- 2 супени лъжици олио
- 1/2-1/3 чаена лъжица сол
- 3-4 неголеми скилидки чесън
- 2 супени лъжици вода
Начин на приготвяне:
Обелете ябълката, почистете от семената, останалото нарежете на парчета и сложете в съда на блендер. Добавете чесъна, налейте олиото, водата и подсолете.
Разбийте до еднородност на консистенцията, тогава сложете магданозените листа и отново разбийте.
Ароматният сос е готов, той е подходящо допълнение към месни и зеленчукови ястия.
Добър апетит!
Снимка: coocook.me
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС филтър * 25
ДРЕНА КОМПЛЕКС капсули * 30 ВИТАГОЛД
КИДНИ БЛАДЪР капсули 465 мг * 100 NATURE'S WAY
ВОДА ЗА УСТА ЕЛУДРИЛ СВЕЖ ДЪХ 500 мл
ДИУРЕТИК ФОРМУЛА капсули 300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Бързи мариновани домати с чесън и магданоз
- Гьозлеме (гюзлеми) със сирене, чесън и магданоз
- Магданозът помага при бъбречни проблеми и предпазва от сърдечносъдови заболявания
- Отглеждане на магданоз
- Сок от магданоз с мед и лимон
- Магданоз
- Салата от сварени моркови с чесън и магданоз
- Домашна апетитка с патладжани, домати, чесън и магданоз
Коментари към Магданозен сос с ябълки и чесън