Магданозен сос с ябълки и чесън

Необходими продукти:
- 100 грама кисело-сладка ябълка
- 50-70 грама листа магданоз
- 2 супени лъжици олио
- 1/2-1/3 чаена лъжица сол
- 3-4 неголеми скилидки чесън
- 2 супени лъжици вода
Начин на приготвяне:
Обелете ябълката, почистете от семената, останалото нарежете на парчета и сложете в съда на блендер. Добавете чесъна, налейте олиото, водата и подсолете.
Разбийте до еднородност на консистенцията, тогава сложете магданозените листа и отново разбийте.
Ароматният сос е готов, той е подходящо допълнение към месни и зеленчукови ястия.
Добър апетит!
Снимка: coocook.me
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМРИТА ЕКСФОЛИРАЩА КРЕМ МАСКА ЗА ЛИЦЕ С МАГДАНОЗ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА 10 мл
БИОХЕРБА ВОДНИ КАПСУЛИ + ЦИНК капсули * 100
КОКОНА МАДЪР ИЗБЕЛВАЩ ЛОСИОН 120 мл
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС филтър * 25
БИЛЕ ИЗБЕЛВАЩ ЛОСИОН С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА И НИАЦИНАМИД (ВИТАМИН Б 3) 100 мл
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Отглеждане на магданоз
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Магданоз
- Салата от сварени моркови с чесън и магданоз
- Връзка магданоз унищожава над 80% от раковите клетки
- Супа от корени магданоз и целина с орехи
- Обикновеният магданоз ще ви помогне срещу перде на очите
- Гьозлеме (гюзлеми) със сирене, чесън и магданоз
- Срещу бръчки под очите си направете маска от картоф и магданоз
- Мексикански ориз с домати, чесън и магданоз
Коментари към Магданозен сос с ябълки и чесън