Магданозен сос с ябълки и чесън

Необходими продукти:
- 100 грама кисело-сладка ябълка
- 50-70 грама листа магданоз
- 2 супени лъжици олио
- 1/2-1/3 чаена лъжица сол
- 3-4 неголеми скилидки чесън
- 2 супени лъжици вода
Начин на приготвяне:
Обелете ябълката, почистете от семената, останалото нарежете на парчета и сложете в съда на блендер. Добавете чесъна, налейте олиото, водата и подсолете.
Разбийте до еднородност на консистенцията, тогава сложете магданозените листа и отново разбийте.
Ароматният сос е готов, той е подходящо допълнение към месни и зеленчукови ястия.
Добър апетит!
Снимка: coocook.me
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
СУОНСЪН МАГДАНОЗ капсули 650 мг * 90
БИОХЕРБА ВОДНИ КАПСУЛИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ * 100
МАГДАНОЗ капсули 450 мг * 100 NATURE'S WAY
ПРОМОБИЛКОВИТА БИЛКОВА СМЕС ЗА ОТСЛАБВАНЕ 280 г
ДИУРЕТИК ФОРМУЛА капсули 300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Отглеждане на магданоз
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Магданоз
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Гьозлеме (гюзлеми) със сирене, чесън и магданоз
- Магданозът помага при бъбречни проблеми и предпазва от сърдечносъдови заболявания
- Студена магданозена супа със зелен лук
- Банички от лаваш с плънка от извара и магданоз
- Морковена салата с магданоз, орехи и чесън
- Кашкавалени палачинки с чесън и магданоз
Коментари към Магданозен сос с ябълки и чесън