Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Лодки с плънка от гъби, лук и кашкавал

Лодки с плънка от гъби, лук и кашкавал

от 18 окт 2013г.
Лодки с плънка от гъби, лук и кашкавал - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти

За тестото:

250 милилитра топло мляко

2 чаени лъжици захар на пясък

1 чаена лъжица сол

1,5 чаена лъжица суха мая

2 супени лъжици олио

брашно, колкото е необходимо

 

За плънката:

100 грама гъби, запържени с лук

100 грама настърган кашкавал

1 домат, нарязан на кубчета

1 супена лъжица майонеза

1 яйце за намазване

Начин на приготвяне:

Замесете тесто от посочените за него продукти, което да не залепя по ръцете. Покрийте го с кърпа и оставете за 40 минути. След това разделете на топки и оставете да втасат за 10 минути. Разточете леко всяка от тях, подвийте краищата, за да се получи форма, наподобяваща лодка. Плънката направете, смесвайки гъбите, запържени с лука, настъргания кашкавал, нарязания домат и майонезата. Подредете "лодките" в подмазана с олио тава, намажете с разбито яйце и сложете по 2 чаени лъжици от сместа във всяка. Изчакайте 20 минути и изпечете при 250 градуса в продължение на около 15 минути.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Картофена пита с гъби и лук Картофена пита с гъби и лук
  • Пържени гъби със сметана и лук Пържени гъби със сметана и лук
  • Свинско с гъби в сметана Свинско с гъби в сметана
  • Гъби в бирена панировка Гъби в бирена панировка
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
20.00лв.

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР

Коментари към Лодки с плънка от гъби, лук и кашкавал

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Лодки с плънка от гъби, лук и кашкавал
    www.framar.bg 
    на 04 July 2025 в 14:03
    Коментирайте "Лодки с плънка от гъби, лук и кашкавал"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Разни
  • Рулца от тортила питка с апетитка
  • Пържени гъби със сметана и лук
  • Питка от кашкавал с яйца и сметана (на тиган)
  • Свинско с гъби в сметана
  • Тутманик
  • Ливаден пачи крак
  • Зимна припънка, Зимненка
  • Цветни рулца от тортила питки
  • Двуспорова печурка
  • Пилешки бомбички с бекон, гъби и кашкавал
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2108 дни, 22 часа и 16 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2222 дни, 2 часа и 27 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 2 часа и 4 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 6 дни, 22 часа и 14 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 8 дни, 14 часа и 55 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 20 дни, 21 часа и 46 мин.
Всички

АНКЕТА

Какво би задържало младите лекари в България?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ЛЮКСЕОЛ СУХО МАСЛО ЗА КОСА И ТЯЛО 100 мл

ЛЮКСЕОЛ БИЛКОВ ЧАЙ ЗА РАСТЕЖ НА КОСАТА филтърни пакетчета * 30

НОСИТЕЛ НА СЛЪНЦЕТО - ХАНА КЕЙНЪР - СИЕЛА

НОЩНА СМЯНА-АЛЕКС ФИНЛИ

ЛЮДОВИКО-ИМПЕРАТОРЪТ НА БЪЛГАРИЯ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ТРИТИКО таблетки с удължено освобождаване 75 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 12:06:50

РУПАФИН таблетки 10 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 11:45:22

МИЛГАММА N капсули * 100 WORWAG PHARMA

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 11:45:06

ПРЕСТАРИУМ таблетки 5 мг * 28

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 11:44:45

S92.5 Счупване на друг пръст на стъпалото

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 11:42:52
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival