Лаврак на фурна с резене
Необходими продукти:
- 2 малки лаврака, почистени, обезкостени и нарязани наполовина
- 1 глава резене, нарязана на тънко
- 1 лимон на резени
- шепа листа пресен босилек, накъсани
- малка шепа черни маслини
- 1 супена лъжица зехтин
Начин на приготвяне:
Включете фурната на 200 градуса.
Измийте, подсушете и напълнете рибата с парчета резене, лимон и листа босилек, а остатъка подредете отстрани с маслините. Поръсете със зехтин и запечете лаврака за 30 минути или до готовност.
Сервирайте крехката риба със запечени зеленчуци и се насладете не само на вкуса, но и на всичките ползи, които ще ви достави.
Приятен апетит!
Източник:
bbcgoodfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕКЛИ ОРГАНИКС ПЛОДОВ ЧАЙ ФИЛТЪР * 20
АЕРИС капсули * 30
ЛАКТЕСА ЛАКТОГОНЕН ЧАЙ ФИЛТЪР * 20
ХЕРБА ФИКС ПУЛСФИКС капсули * 60
АБОКА КОЛИЛЕН капсули * 60
АНАКА 3 ПЛЮС МИНСЬОР ФОРМУЛА ЗА ОПТИМАЛНО ТЕЛЕСНО ТЕГЛО 12 В 1 капсули * 120 336300
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Финокио (резене) - състав, ползи и вреди
- Как да изпържим риба така, сякаш е без кости?
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- 10-дневна рибена диета
- Как да се грижите ефективно за златната си рибка
- Филе от риба на тиган с масло и билки
Коментари към Лаврак на фурна с резене