Краставици със сьомга

Продукти:
- 4 пресни не много големи краставици
- 200 грама консервирана сьомга
- 250 грама крема сирене
- 1 супена лъжица заквасена сметана
- 1 супена лъжица майонеза
- 1 чаена лъжичка лимонов сок
- зелен лук и кориандър за украса
- черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете и разрежете краставиците на половина. Внимателно премахнете вътрешността им, така че да получите „лодки”.
Разбийте с миксер крема сиренето до получаването на кремообразна консистенция. Към него добавете сьомгата, сметаната, майонезата, лимоновия сок и подправете със сол и черен пипер на вкус. Отново разбийте. Лодките от краставиците подсушете добре със салфетка и ги напълнете със сместа. Украсете с лук и кориандър.
Да ви е вкусно!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС
ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
АБОФАРМА ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 1000 мг * 60
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пръскайте краставиците с домашен препарат срещу мана и други болести
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Салата от пресни краставици със сварени яйца, кашкавал и майонеза
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- За по-силен лечебен ефект съчетайте сока от краставица със сок от моркови, спанак или цвекло
Коментари към Краставици със сьомга