Краставици със сьомга
Продукти:
- 4 пресни не много големи краставици
- 200 грама консервирана сьомга
- 250 грама крема сирене
- 1 супена лъжица заквасена сметана
- 1 супена лъжица майонеза
- 1 чаена лъжичка лимонов сок
- зелен лук и кориандър за украса
- черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете и разрежете краставиците на половина. Внимателно премахнете вътрешността им, така че да получите „лодки”.
Разбийте с миксер крема сиренето до получаването на кремообразна консистенция. Към него добавете сьомгата, сметаната, майонезата, лимоновия сок и подправете със сол и черен пипер на вкус. Отново разбийте. Лодките от краставиците подсушете добре със салфетка и ги напълнете със сместа. Украсете с лук и кориандър.
Да ви е вкусно!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
ПРОМОСОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
БИОФОРМ РИБЕНО МАСЛО ОТ НОРВЕЖКА СЬОМГА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Ризото със сьомга, грах и фенел
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Брускети с пастет от сьомга и крема сирене
- Телешки черен дроб с лук и коняк
- Салата от пресни краставици със сварени яйца, кашкавал и майонеза
Коментари към Краставици със сьомга