Кексчета с течен пълнеж
Необходими продукти:
4 с. л. масло
80 грама пудра захар
3 яйца
2 ч. л. разтворимо кафе
120 грама горчив шоколад
6 с. л. брашно
щипка сол
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 200 градуса. Вземете 4 керамични купички с вместимост 180-200 мл, намажете ги с масло и посипете с пудра захар по дъното и стените. Разбийте яйцата, прибавете към тях захарта, солта и кафето. Бъркайте всичко старателно в продължение на 3-4 минути. Смесете шоколада с маслото и разтопете на водна баня, бъркайки. Когато сместа изстине, към нея прибавете яйцата с кафето. Сложете и брашното и бъркайте (не трябва да се образуват бучки). Внимателно разпределете тестото в купичките. Поставете във фурната и печете в продължение на 10 минути. Ако ги държите по-дълго време, пълнежът няма да е течен.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИГДЖИГС ДЪРВЕНА ТАБЛА С МЪФИНИ BJ465
БИСПОЛ АУРА СВЕЩ В ЧАША ТРИЦВЕТНА С АРОМАТ НА ВАНИЛОВО КЕКСЧЕ snk80-202
АГИВА КОЗМЕТИЧЕН КОМПЛЕКТ FRUIT SALAD ЙОГУРТ, РОЗОВА ВОДА И ШОКОЛАД + ПОДАРЪК НЕСЕСЕР
КАФЕ МИМИ СКРАБ ЗА ТЯЛО КАФЕ И ШОКОЛАД 120 г
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ С ШОКОЛАД 120 мл
КАКАОВО БЛОКЧЕ КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Рецепти за великденски кексчета
- Кекс с червени боровинки
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Домашни шоколадови пуканки
- Бърз сладкиш Страчатела
- Шоколадов сладкиш с бисквити и карамел
- Трипластов десерт с шоколад, кокос и орехи
- Сурово орехово брауни с фурми
- Пълнени домати с крем от сирене, босилек и чесън
Коментари към Кексчета с течен пълнеж