Кексчета с течен пълнеж

Необходими продукти:
4 с. л. масло
80 грама пудра захар
3 яйца
2 ч. л. разтворимо кафе
120 грама горчив шоколад
6 с. л. брашно
щипка сол
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 200 градуса. Вземете 4 керамични купички с вместимост 180-200 мл, намажете ги с масло и посипете с пудра захар по дъното и стените. Разбийте яйцата, прибавете към тях захарта, солта и кафето. Бъркайте всичко старателно в продължение на 3-4 минути. Смесете шоколада с маслото и разтопете на водна баня, бъркайки. Когато сместа изстине, към нея прибавете яйцата с кафето. Сложете и брашното и бъркайте (не трябва да се образуват бучки). Внимателно разпределете тестото в купичките. Поставете във фурната и печете в продължение на 10 минути. Ако ги държите по-дълго време, пълнежът няма да е течен.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
ЕНДОКА КОНОПЕНО МАСЛО С МЕНТА И ШОКОЛАД 300 мг CBD 3% капки 10 мл
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
НовМУЛТИ ШОКО ЗА ВЪЗРАСТНИ блокчета * 20 НАТУРФАРМА
ЕНДОКА КОНОПЕНО МАСЛО С МЕНТА И ШОКОЛАД 1500 мг CBD 15% капки 10 мл
Безплатна доставка за България!ШОКОЛАД КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Млечен кокосов кекс
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Шоколадов кекс без яйца и мляко
- Шоколадов кекс Нутела от две съставки
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Бананов кекс с овесени ядки и орехи
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
Коментари към Кексчета с течен пълнеж