Квас от цвекло

Необходими продукти:
3 литра вода
1 килограм цвекло
100 грама захар
щипка сол
Начин на приготвяне:
Измийте и обелете цвеклото, нарежете го на плочки, сложете в подходящ съд и посипете със захарта. Налейте 3 литра топла преварена вода, затворете съда с капак и оставете на стайна температура, за да ферментира.
След 7 дни квасът ще е готов. Когато отлеете чаша от напитката, долейте отново съда с вода. Така може да процедирате, докато квасът изгуби цвета и вкуса си.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОРГАЗЪМ КОНТРОЛ капсули * 60
ЕФИМЕ ЖЕЛЯЗО + ВИТАМИН В6 + В12 + С + ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА капсули * 60
НовЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО таблетки * 90 HOLLAND & BARRETT
ПРОМОБИОТОНА БИО ЦВЕКЛО КОНЦЕНТРАТ 500 мл
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Коприва
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Как червеното цвекло помага на здравето
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Отстранете камъните в жлъчката със сок от цвекло
- Ледените напитки, съдържащи глицерол, са опасни за малките деца
- Смути от коприва с банан и портокал
- Пречистете черния си дроб със сок от червено цвекло
- Червено цвекло
- Как и защо да си направим вода с електролити
Коментари към Квас от цвекло