Квас от цвекло

Необходими продукти:
3 литра вода
1 килограм цвекло
100 грама захар
щипка сол
Начин на приготвяне:
Измийте и обелете цвеклото, нарежете го на плочки, сложете в подходящ съд и посипете със захарта. Налейте 3 литра топла преварена вода, затворете съда с капак и оставете на стайна температура, за да ферментира.
След 7 дни квасът ще е готов. Когато отлеете чаша от напитката, долейте отново съда с вода. Така може да процедирате, докато квасът изгуби цвета и вкуса си.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОРГАЗЪМ КОНТРОЛ капсули * 60
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ПРОМОВИТАНАТ МУЛТИВИТАМИНЕН СИРОП ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ 250 мл
НУТРАВИТА СУПЕР ГРИЙНС КОМПЛЕКС 210 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Как червеното цвекло помага на здравето
- Компот от диня
- Коприва
- Електролитни напитки – кога са полезни и кога не
- Пречистете черния си дроб със сок от червено цвекло
- Боядисайте косата си червена с домашна боя
- Направете си изотонична напитка от мед, лимон, сода и сол
- Как и защо да си направим вода с електролити
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
Коментари към Квас от цвекло