Кашкавален чипс с колбас

Необходими продукти:
- 100 грама твърд кашкавал
- 50 грама колбас по избор (може да използвате гъби, зелени подправки и други любими продукти)
Начин на приготвяне:
Ситно настържете кашкавала, нарежете на дребни парчета колбаса.
Разпределете кашкавала в тава, като оформите малки купчинки от него, които трябва да бъдат на известно разстояние една от друга, защото в противен случай, когато кашкавалът се разтопи, ще се слее в един слой.
Върху тази основа поръсете парченца колбас и поставете тавата за 5-7 минути във фурната на 180 градуса.
Чипсът се пече много бързо, затова внимавайте да не прегорите. Когато започне да се образува кафеникава коричка по повърхността, го извадете от фурната.
Може да поднесете предястието със студена бира или с чаша топъл ароматен чай.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Използвайте чипса като лесна подпалка за огън
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Кашкавален чипс с колбас