Кашкавален чипс със сметана
Необходими продукти:
няколко листа лаваш
300 грама кашкавал
200 грама заквасена сметана
1 яйце
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала ситно.
Разбийте яйцето заедно със сметаната.
Към сместа прибавете 2/3 от кашкавала и разбъркайте.
Нарежете лаваша на правоъгълници.
Намажете едната им страна с кашкавалената комбинация и ги подредете в суха тава.
Поръсете с останалия кашкавал.
Изпечете във фурната при 180 градуса до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
Снимки: prostokvashino.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
ЗОЯ БИО КОКОСОВ ЧИПС 60 гр.
ЗОЯ БИО КАКАОВА ПАСТА ЧИПС 150 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Чипс от моркови на фурна
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Оризов чипс със сусамови и ленени семена
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Домашен кашкавал с извара и масло
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Тиквички на фурна с домати и картофи
Коментари към Кашкавален чипс със сметана