Кашкавален чипс със сметана

Необходими продукти:
няколко листа лаваш
300 грама кашкавал
200 грама заквасена сметана
1 яйце
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала ситно.
Разбийте яйцето заедно със сметаната.
Към сместа прибавете 2/3 от кашкавала и разбъркайте.
Нарежете лаваша на правоъгълници.
Намажете едната им страна с кашкавалената комбинация и ги подредете в суха тава.
Поръсете с останалия кашкавал.
Изпечете във фурната при 180 градуса до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
Снимки: prostokvashino.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Свежа салата с рукола и чери домати, поднесена в кошничка от кашкавал
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Как да разпознаем млечните продукти с растителни мазнини
- Направете си здравословен чипс от коприва
- Бърз чипс от пармезан
- Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Печени броколи в сметана с кашкавал
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Кашкавален чипс със сметана