Кашкавален чипс със сметана

Необходими продукти:
няколко листа лаваш
300 грама кашкавал
200 грама заквасена сметана
1 яйце
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала ситно.
Разбийте яйцето заедно със сметаната.
Към сместа прибавете 2/3 от кашкавала и разбъркайте.
Нарежете лаваша на правоъгълници.
Намажете едната им страна с кашкавалената комбинация и ги подредете в суха тава.
Поръсете с останалия кашкавал.
Изпечете във фурната при 180 градуса до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
Снимки: prostokvashino.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Кашкавалена запеканка с рулца от тиквички
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Ветрило от тиквички с кашкавал, масло и колбас
- Печени тиквички с кашкавал и чесън
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
Коментари към Кашкавален чипс със сметана