Кашкавален омлет с домати и магданоз

Необходими продукти:
- 1-2 пресни домата
- 3 яйца
- 50 грама кашкавал
- 3-4 супени лъжици прясно мляко
- 2-3 супени лъжици олио или краве масло
- сол, магданоз и смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Измийте и нарежете на кръгчета двата домата, кашкавала (изберете твърд вид) настържете.
Чукнете трите яйца в купа, подправете ги, добавете кашкавала, прясното мляко и разбийте добре.
Сгорещете предпочитаната от вас мазнина в тиган и подредете доматените кръгчета. Изпържете ги на среден огън по минута от всяка страна. След това ги залейте с комбинацията от яйца и кашкавал, затворете тигана с капак и намалете температурата на котлона до минимална.
Изпечете омлета до готовност (около 3-4 минути), а преди да го сервирате, поръсете с нарязан свеж магданоз.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: russianfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Как да разпознаем млечните продукти с растителни мазнини
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Свежа салата с рукола и чери домати, поднесена в кошничка от кашкавал
- Омлет от нахут (без яйца)
- Кашкавалени бисквитки с масло и подправки
- Отворен омлет с кейл, зелен лук и домати
Коментари към Кашкавален омлет с домати и магданоз