Каша от жито с халва, стафиди и орехи
Необходими продукти:
- 500 грама жито
- 200 грама стафиди
- 200 грама макови семена
- 300 грама халва
- 300 грама орехови ядки
- 1/2 чаена чаша захар
Начин на приготвяне:
Залейте мака с вода за пет часа, след това отцедете течността. Добавете захарта към семената и разбъркайте, намачквайки ги.
Сварете житото до готовност, смесете го със сладката комбинация. След това изсипете измитите стафиди, халвата и едро натрошените орехови ядки.
Вече може да поднесете кашата. Ако се е получила прекалено гъста, налейте необходимото количество вряща вода, за да придобие желаната консистенция.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: magiclady.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 9 R ОГНЕНО ЧЕРВЕНО
БАТЕРИ НУТРИШЪН ДЕТОКС ОВКУСЕН прах 200 гр.
ЖИТНА ТРЕВА капсули * 90 ORGANIC WELLNESS
НовКОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 G ЗЛАТИСТО СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 2 А ЛАЗУРНО ЧЕРНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Слънчогледова халва – състав, ползи и рискове за здравето
- Рецепти за домашна сусамова халва
- Килограм жито за прераждане на организма
- Фъстъчена халва с ванилов аромат
- Ползи за здравето от житна трева
- Салата от жито с цвекло и карамелизирани моркови
- Морковена халва по индийска рецепта
- Домашна халва със слънчоглед
- Тахан халва
- Ябълков сладкиш с халва, канела и какао
Коментари към Каша от жито с халва, стафиди и орехи