Каша от жито с халва, стафиди и орехи

Необходими продукти:
- 500 грама жито
- 200 грама стафиди
- 200 грама макови семена
- 300 грама халва
- 300 грама орехови ядки
- 1/2 чаена чаша захар
Начин на приготвяне:
Залейте мака с вода за пет часа, след това отцедете течността. Добавете захарта към семената и разбъркайте, намачквайки ги.
Сварете житото до готовност, смесете го със сладката комбинация. След това изсипете измитите стафиди, халвата и едро натрошените орехови ядки.
Вече може да поднесете кашата. Ако се е получила прекалено гъста, налейте необходимото количество вряща вода, за да придобие желаната консистенция.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: magiclady.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 6 N ТЪМНО РУСО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 GM СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО КАПУЧИНО
БАТЕРИ НУТРИШЪН ДЕТОКС ОВКУСЕН прах 200 гр.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 7 C ЗЕМНО МЕДНО РУСО
ЙОН КА AGE CORRECTION SERUM VITAL РЕВИТАЛИЗИРАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ДВУФАЗЕН КОНЦЕНТРАТ 30 мл
Безплатна доставка за България!КОЛОР СОЙН & БОЯ ЗА КОСА № 10 А СВЕТЛО ПЕПЕЛНО РУСО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Салата от жито с цвекло и карамелизирани моркови
- Слънчогледова халва – състав, ползи и рискове за здравето
- Грис халва със стафиди и бадеми
- Килограм жито за прераждане на организма
- Ползи за здравето от житна трева
- Хапвайте житни храни с мед срещу хроничния запек
- Тахан халва
- Зеленчукова салата с жито
- Халва от грис със стафиди и орехи
- Халва от елда, мед и орехи
Коментари към Каша от жито с халва, стафиди и орехи