Картофи по селски в ароматно масло на тиган
Необходими продукти:
4 - 5 картофа (с пресни се получава невероятно)
1 глава лук
1 - 2 скилидки чесън
малко масло (или друга мазнина) около 6 супени лъжици
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте хубаво картофите, нарежете ги на парчета.
Обелете лука и чесъна, нарежете ги и изпържете в малко масло, след което ги извадете от мазнината, защото целта е тя да поеме аромата им.
Изпечете картофите в тигана с ароматното масло до образуването на апетитна златиста коричка.
Използвайте подправки по избор и на вкус.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Намалете високата температура със суров картоф
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Сладък картоф
- Калоферче
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
Коментари към Картофи по селски в ароматно масло на тиган