Картофи по селски в ароматно масло на тиган
Необходими продукти:
4 - 5 картофа (с пресни се получава невероятно)
1 глава лук
1 - 2 скилидки чесън
малко масло (или друга мазнина) около 6 супени лъжици
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте хубаво картофите, нарежете ги на парчета.
Обелете лука и чесъна, нарежете ги и изпържете в малко масло, след което ги извадете от мазнината, защото целта е тя да поеме аромата им.
Изпечете картофите в тигана с ароматното масло до образуването на апетитна златиста коричка.

Използвайте подправки по избор и на вкус.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТИКВЕНО МАСЛО 250 мл БАЛЧО
КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
АРОМАНДИСЕ ХИЛДЕГАРДЕ АРОМАТНА МОРСКА СОЛ С ПОДПРАВКИ 100 г
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
КАРДАМОН СЕМЕ 50 г БИЛКИ КАРМЕН
БИОХЕРБА КУРКУМА прах 35 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Масло или маргарин - кое е по-доброто за сърцето?
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Калоферче
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Намалете високата температура със суров картоф
Коментари към Картофи по селски в ароматно масло на тиган