Картофи по селски в ароматно масло на тиган

Необходими продукти:
4 - 5 картофа (с пресни се получава невероятно)
1 глава лук
1 - 2 скилидки чесън
малко масло (или друга мазнина) около 6 супени лъжици
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте хубаво картофите, нарежете ги на парчета.
Обелете лука и чесъна, нарежете ги и изпържете в малко масло, след което ги извадете от мазнината, защото целта е тя да поеме аромата им.
Изпечете картофите в тигана с ароматното масло до образуването на апетитна златиста коричка.
Използвайте подправки по избор и на вкус.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТИКВЕНО МАСЛО 250 мл БАЛЧО
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ КОНОПЕНО СЕМЕ 100 мл ЗЕМЕЛА
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ КОНОПЕНО СЕМЕ 250 мл ЗЕМЕЛА
КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
ЧЕСНОВ КРЕМ 225 г ЗЕМЕЛА
АРОМАНДИСЕ ХИЛДЕГАРДЕ АРОМАТНА МОРСКА СОЛ С ПОДПРАВКИ 100 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Калоферче
- Намалете високата температура със суров картоф
- Обикновено картофено нишесте против стомашно разстройство при деца
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Фалопия
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Картофи по селски в ароматно масло на тиган