Картофени шишчета с масло

Необходими продукти:
1 кг картофи
100 г разтопено масло
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете картофите. Ако са много големи, нарежете ги на едри парчета и ги нанижете на шишчета, а ако са малки или средни, сложете ги цели. Изпечете ги на жар, обръщайки периодично до готовност. След това полейте с разтопеното масло, поръсете с подправки и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДИВ КОПЪР 10 мл
НАУ ФУДС СПОРТ МСТ ОЙЛ дражета 1000 мг * 150
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ МАЩЕРКА 5 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 100 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА НАР 50 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ПЛОДОВЕ НА ХВОЙНА 10 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Обикновен маслен крем
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Сладък картоф
Коментари към Картофени шишчета с масло