Картофени шишчета с масло

Необходими продукти:
1 кг картофи
100 г разтопено масло
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете картофите. Ако са много големи, нарежете ги на едри парчета и ги нанижете на шишчета, а ако са малки или средни, сложете ги цели. Изпечете ги на жар, обръщайки периодично до готовност. След това полейте с разтопеното масло, поръсете с подправки и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ АНАСОН 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КИПАРИС 10 мл
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ КОНОПЕНО СЕМЕ 100 мл ЗЕМЕЛА
БИОТОНА МСТ ОЙЛ 500 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДЖИНДЖИФИЛ 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЛИМОНЕНА ТРЕВА 20 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Намалете високата температура със суров картоф
- Картоф
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Масло от рапица
- Картофени бомбички с моцарела и прошуто на фурна
- Брамбораки - чешки картофени палачинки
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Пълнен хляб със зеленчуци и сметанов сос с чесън
Коментари към Картофени шишчета с масло