Картофени шишчета с масло
Необходими продукти:
1 кг картофи
100 г разтопено масло
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете картофите. Ако са много големи, нарежете ги на едри парчета и ги нанижете на шишчета, а ако са малки или средни, сложете ги цели. Изпечете ги на жар, обръщайки периодично до готовност. След това полейте с разтопеното масло, поръсете с подправки и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г 6173
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г 6123
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ, МОРКОВИ И ОВЕСЕНИ ЯДКИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Сладък картоф
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Обикновен маслен крем
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
Коментари към Картофени шишчета с масло