Карамелизиран бекон с черен пипер и кафява захар

Необходими продукти:
- 2 чаени лъжички олио
- 340 грама бекон на резени, надлъжно разполовени
- 2 супени лъжици кленов сироп
- 1/8 чаена лъжичка прясно смлян черен пипер
- 2/3 чаена чаша кафява захар
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса.
- Покрийте дъното и стените на тава с алуминиево фолио и поставете в нея решетка с подходяща големина. Подмажете я с олио.
- Разпределете лентите бекон върху скарата и ги намажете с кленовия сироп.
- Поръсете с черен пипер и кафява захар, след което леко притиснете с пръсти.
- Печете в центъра на фурната в продължение на 25-35 минути, в зависимост от вкуса.
- Прехвърлете го в чиния, а не върху кухненска хартия, тъй като ще залепне.
- Оставете карамелизирания бекон да се охлади напълно, преди да го поднесете.
Приятен апетит!
Снимки: goodlifeeats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ESN DESIGNER ПРОТЕИНОВ БАР 60 г * 3
УОРМЪП ЗАТОПЛЯЩО МАСАЖНО МАСЛО С АРОМАТ НА КАРАМЕЛ 150 мл
ФАРМОНА ТУТИ ФРУТИ МАСЛО ЗА ТЯЛО КАРАМЕЛ И КАНЕЛА 200 мл
БЕЙЛИС & ХАРДИНГ ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ЗЛАТЕН БУДОАР
НовФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ ДУШ - ОЛИО ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 300 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ WINTER GINGER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- E150(d) Амонячно-сулфитен карамел
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Карамелизирана захар - рецепта
- Руладини с бекон на фурна
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- E150(a) Карамел обикновен
- Карамелизиран нахут с кафява захар и масло
- Пълнени гъби с бекон и кашкавал
- E150(c) Амонячен карамел
- Карамелен сос от кондензирано мляко и мед
Коментари към Карамелизиран бекон с черен пипер и кафява захар