Зеленчукова торта от тиквички с кашкавал и чесън

Необходими продукти:
- 2 тиквички
- 2 яйца
- брашно (колкото поеме)
- 120-150 грама майонеза или заквасена сметана
- 2-3 скилидки чесън
- 50-70 грама кашкавал
- сол, червен и черен пипер
Начин на приготвяне:
Настържете ситно тиквичките, към тях прибавете суровите яйца и подправките. След това постепенно започнете да слагате брашно, докато се получи гъста консистенция.
От тестото изпечете малки палачинки с диаметър около 10-12 сантиметра. пригответе ги на бавен огън под капак.
Подправете майонезата с чесън и червен пипер и с този сос намажете всяка палачинка.
подредете ги една върху друга, а последната поръсете с кашкавал. Запечете зеленчуковата торта във фурната, включена на функция грил при 180 градуси.
Щом най-горният слой се разтопи, може да извадите предястието и да се насладите на вкуса му.
Добър апетит!
Източник: priyatnogo-appetita.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Солена палачинкова торта със сирена
- Торта от макарони със спанак, сирене и пармезан
- Солена торта с кашкавален блат
- Солена кашкавалена торта-суфле с шунка
- Солена торта от бутер тесто с кашкавал
- Хлебна торта със сирена и сьомга
- Картофена торта с пилешка салата и майонеза
- Картофена торта с шунка и кашкавал
- Солена торта от палачинки
- Торта от картофено пюре с риба тон, сварени яйца и маслини
Коментари към Зеленчукова торта от тиквички с кашкавал и чесън