Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Зеленчукова телешка яхния

Зеленчукова телешка яхния

Зеленчукова телешка яхния - изображение

Необходими продукти:

  • 1 1/2 чаена лъжица зехтин
  • 750 грама телешко месо, нарязано на хапки
  • 1 глава лук, нарязан на ситно
  • 2 нарязани моркова
  • 5 гъби - нарязани на четвъртинки
  • 7 шушулки зелен боб
  • 2 чаени чаши телешки бульон
  • 2 супени лъжици доматена паста
  • 1 чаена лъжица суха подправка за сос грейви

Начин на приготвяне:

Запържете лука в зехтина, докато омекне и започне да променя цвета си.

Добавете телешкото и пържете, докато покафенее.

Намалете температурата на котлона и добавете останалите зеленчуци. Подправете и накрая сложете доматената паста и бульона.

Варете час - час и половина, докато телешките късчета са напълно сварени.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bestrecipes.com.au

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиВидео