Зеленчукова телешка яхния

Необходими продукти:
- 1 1/2 чаена лъжица зехтин
- 750 грама телешко месо, нарязано на хапки
- 1 глава лук, нарязан на ситно
- 2 нарязани моркова
- 5 гъби - нарязани на четвъртинки
- 7 шушулки зелен боб
- 2 чаени чаши телешки бульон
- 2 супени лъжици доматена паста
- 1 чаена лъжица суха подправка за сос грейви
Начин на приготвяне:
Запържете лука в зехтина, докато омекне и започне да променя цвета си.
Добавете телешкото и пържете, докато покафенее.
Намалете температурата на котлона и добавете останалите зеленчуци. Подправете и накрая сложете доматената паста и бульона.
Варете час - час и половина, докато телешките късчета са напълно сварени.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bestrecipes.com.au
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Телешко със сушени сини сливи и картофи в гърне
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Здравословна телешка супа с кейл и зеленчуци
- Телешко с картофи, грах и зелен боб
- Боб с телешко, моркови и лук
- Телешки кюфтета с плънка от яйца и кашкавал в млечна панировка
- Пилешка яхния с ечемик и картофи
- Индийска зеленчукова яхния
- Телешки кюфтенца в доматен сос с лук и кашкавал
- Яхния с телешки език, картофи и зеленчуци
Коментари към Зеленчукова телешка яхния